ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1Ο πολύαθλο ΑΓ. Κυριακής το Σαββάτο 1η Αυγούστου στην ομώνυμη παραλία, στον Αγκώνα.


Η εν λόγω εκδήλωση που συνιστά ένα πρωτοπόρο εγχείρημα άθλησης και ψυχαγωγίας, -καθώς δεν υπάρχει σχετικό προηγούμενο στο νησί μας-, προσέλκυσε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι δοκιμάστηκαν πολλαπλά, τρέχοντας κολυμπώντας, κουβαλώντας, πηδώντας και παλεύοντας και γενικά διασκεδάζοντας οικογενειακώς.

Η εν λόγω πρωτοβουλία τόσο οικονομικά όσο και διαδικαστικά υποστηρίχθηκε καθαρά από εθελοντές, σε συνδυασμό με την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Αγκώνα, με μοναδικό χορηγό το σούπερ Μάρκετ Πανταζάτο που διέθεσε χυμούς νερά και γλυκά για την διοργάνωση.

Η προσπάθεια αυτή αποδεικνύει ότι ακόμη και τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, μπορούμε μέσα από απλές δραστηριότητες και πνεύμα συνεργασίας να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελο σε όλους τους συμπολίτες μας.

Πριν ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση του συγκεκριμένου γεγονότος, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής που ίσως ο πολύ κόσμος αγνοεί.

Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις αποτελούν την έκφραση μιας καλώς εννοούμενης τρέλας κάποιων εξ ημών οι οποίοι εργάζονται αφιλοκερδώς, αγόγγυστα και πολλές φορές με προσωπικό κόστος για την κοινή ωφέλεια και γενικά την ευδοκίμηση του συνόλου. Πολλοί από αυτούς είναι επαγγελματίες όπως επί παραδείγματι οι γυμναστές, που παρέχουν πολύωρα αμισθεί της υπηρεσίες τους προκειμένου να υποστηρίζουν ανάλογες αθλητικές δράσεις, επιβαρυνόμενοι μάλιστα και με τα έξοδα των μετακινήσεων τους.

Όλοι όσοι εργάζονται για την πραγματοποίηση τέτοιων στόχων αμείβονται μόνο ηθικά από την συμμετοχή και τον ενθουσιασμό του κόσμου ο οποίος τους παρέχει το κίνητρο, την δύναμη να συνεχίζουν .

Ασφαλώς καταβάλλεται πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια να μην υπάρχουν ελλείψεις ή παραλείψεις αλλά ειδικά σε διοργανώσεις χωρίς προηγούμενο, αυτό δεν καθίσταται πάντα εφικτό. Συνεπώς για την εκδήλωση της Αγ.Κυριακής ζητούμε συγνώμη σε όσους πιθανά δεν ικανοποιήσαμε απόλυτα και επιφυλασσόμαστε του χρόνου να επανέλθουμε πληρέστεροι και αποτελεσματικότεροι.

Αναλυτικά ευχαριστούμε:

Τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγκώνα για την προθυμία και όλη την βοήθεια που παρείχε.
Την ΚΕΔΗΚΕ για τις εκτυπώσεις του υλικού της γραμματείας
Τον Παρίση Κουλουμπή του Ανδρέα για την αμέριστη συνεισφορά του στα τεχνικά και διαδικαστικά θέματα του πολυάθλου, όπως και τον αδελφό του Μάκη Κουλουμπή για την μεταφορά των νερών και χυμών στον χώρο της διοργάνωσης
Τον κο Κώστα Κουλουμπή για την θετική πρόθεση συνεργασίας του.
Την Αθηνά Καρούση για το δημιουργικό της αφίσας του γεγονότος
Τα κορίτσια Ειρήνη Κουλουμπή, Ιλιάνα Κουλουμπή, Αρετή Κουλουμπή και όλους όσους βοήθησαν στα θέματα της γραμματείας.
Τον καθηγητή φυσικής Αγωγής Διονύσιο Μεταξά, η παρουσία και η συνεισφορά του οποίου υπήρξε καταλυτική για την επιτυχία του εγχειρήματος.
Τον Παρίση Κουλουπή διακεκριμένο αθλητή και προπονητή που συνέδραμε στην διεξαγωγή των αγωνισμάτων, καθώς και τον Λούκα Διονύσιο για τον ίδιο λόγο.
Τον κο Μαζαράκη Γεράσιμο πρόεδρο του συλλόγου δρομέων Κεφαλληνίας για την βοήθειά του.
Την κα Χριστίνα Μιχαλιτσιάνου, για την παροχή ναυαγοσωστικών υπηρεσιών καθώς και τον κο Σακαλή και την ομάδα των νοσηλευτριών του που παρέστησαν στην διοργάνωση και λυπούμαστε που δεν είχαμε μεριμνήσει ώστε να αποτρέψουμε την βεβιασμένη αποχώρησή τους λόγω υπερβολικής ζέστης. Του χρόνου δεσμευόμαστε να διαχειριστούμε το θέμα αυτό καλύτερα.
Τον κο Γεράσιμο Λαμπίρη για την φωτογραφική κάλυψη της προσπάθειάς μας.
Επιπλέον οφείλουμε να ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία μας προέβαλλαν αδιάλειπτα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία του πολυάθλου μας. Θα μας συγχωρέσετε για την διάκριση αλλά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κύριο Νίκο Κορσιάνο που παρέμεινε επί διώρου και πλέον, εκτεθειμένος σε συνθήκες έντονης ζέστης και υγρασίας, καλύπτοντας δημοσιογραφικά την εκδήλωσή μας .
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε ή παρακολουθήσατε την εκδήλωση και οι οποίοι αποτελείτε και τον μόνο λόγο που αληθινά πασχίζουμε να πραγματοποιούμε ανάλογα γεγονότα.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ