ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Με Αβραμόπουλο τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στη Ζάκυνθο



Αύριο στις 9 το βράδυ θα γίνουν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Νέα – Ιόνιος Πολιτεία» στη Ζάκυνθο (οδός Αλ. Ρώμα 44).
Στα εγκαίνια, εκτός του υποψηφίου περιφερειάρχη, Σπύρου Σπύρου, του αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Διονύση Μυλωνά και των μελών του συνδυασμού, θα συμμετάσχει και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο κ. Αβραμόπουλος, επισκέπτεται αύριο τη Ζάκυνθο και πριν τα εγκαίνια θα λάβει μέρος σε κοινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ και της νομαρχιακής επιτροπής εκλογικού αγώνα του νησιού το απόγευμα της ίδια μέρας. Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα παραβρεθεί στα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων του υποψήφιου Δημάρχου, Διονύση Κομιώτη και Αντιπεριφερειάρχη, Διονύση Μυλωνά, ενώ θα ακολουθήσει δείπνο με τοπικά στελέχη και υποψηφίους.
Με Σπηλιωτόπουλο τα εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου στην Κέρκυρα
Ο τέως υπουργός και νυν βουλευτής στη Β’ Αθηνών της Ν.Δ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, θα μεταβεί την προσεχή Δευτέρα στην Κέρκυρα, προκειμένου να συμμετάσχει στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου περιφεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου.
Τα εγκαίνια θα γίνουν τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στις 18.00.
Το Εκλογικό Κέντρο βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 39 (κοντά στην πλατεία Σαρόκο).

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ