ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ Δ. Σ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΊΟΥ


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την συγκρότηση της χορωδίας μας ( 1980 – 2010 ) , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκείνους που έδωσαν την δυνατότητα , την στήριξη και την αγάπη , να πραγματοποιήσουμε την διάθεση και το μεράκι μας για το χορωδιακό τραγούδι , να δημιουργήσουμε , αλλά και να συνεχίζουμε να υπάρχουμε . Εκείνους που με την ηθική , υλική και πρακτική βοήθειά τους μας έδωσαν την δύναμη που χρειάζεται για να γίνουν πράξη τα οράματα , τα προγράμματα και οι αποφάσεις της χορωδίας μας , που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να συνεχίσει την μεγάλη παράδοση του νησιού μας στο χορωδιακό τραγούδι .

Εμείς με την βοήθεια όλων αυτών των συμπολιτών μας , υπό την διεύθυνση του μαέστρου μας Βασίλη Μουντάκη , καταφέραμε να κρατήσουμε 30 χρόνια την χορωδία μας , υπηρετώντας πιστά το κεφαλλονίτικο και επτανησιακό τραγούδι , συμμετέχοντας σε πάμπολλες πολιτιστικές και εκκλησιαστικές εκδηλώσεις , διοργανώνοντας πολλές δικές μας εκδηλώσεις και αφιερώματα , μεταξύ των οποίων και 26 Χορωδιακές Συναντήσεις και αντιπροσωπεύσαμε τον τόπο μας σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Θα θέλαμε λοιπόν να αναφέρουμε , με την ελπίδα ότι η σκόνη του χρόνου δεν θα σκεπάσει κανέναν , εκείνους τους συμπατριώτες μας και τους φορείς , που μας βοήθησαν και μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια .
· Την εφορεία Προσκόπων Κεφαλονιάς , το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, το Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Κεφαλληνίας , τον χορωδό Στάθη Αμπατιέλο και τον συμπατριώτη μας Ανδρέα Τζιλιάνο , που μας έδωσαν , σε διάφορες εποχές την φιλοξενία σε χώρους τους , για να κάνουμε τις πρόβες μας και να στεγάζουμε τα γραφεία μας και τα πράματά μας .
· Την Ι.Μητρόπολη Κεφαλληνίας , την Ι.Μ. Αγίου Γερασίμου , την Ν. Α. Κεφαλληνίας & Ιθάκης , τον Δήμο και την ΔΕΠΑΨ Αργοστολίου , την ΤΕΔΚΙ-ΚΙ, τους Δήμους και την Κοινότητα του νησιού .
· Τον Τοπικό Τύπο και τους δημοσιογράφους .
· Τις γραμμές ΣΤΡΙΝΤΖΗ , το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς , τον Ηλία Κουρκουμέλη , τους ξενοδόχους , τους εστιάτορες , τους τυπογράφους , τους τεχνικούς και τους άλλους επαγγελματίες της πόλης μας , που αναγνωρίζοντας το έργο μας , μας βοήθησαν με ειδική οικονομική αντιμετώπιση .
· Τους βουλευτές του Νομού , που υποστήριξαν τα αιτήματά μας για επιχορηγήσεις.

· Τον ΟΠΑΠ Α.Ε.

· Τα ΕΤΑ. ΑΕ

· Τον Συνεταιρισμό οινοπαραγωγών ΡΟΜΠΟΛΑΣ

· Το Κληροδότημα ‘ΣΠ. Φ. ΑΝΤΥΠΑ’ .

· Το Ίδρυμα Μ. & Γ. Βεργωτή .

· Τον συμπατριώτη μας δικηγόρο Φώτη Κρεμμύδα .

· Tον συμπατριώτη μας Γ. Κουρή , εκδότη .

· Τον συμπολίτη μας Παναγή Πανταζάτο , έμπορο .

· Τους Α/φούς Μουίκη – Γ. Νεόφυτο , εμπόρους .

· Τον Ι. Μαρούλη , μπετόν .

· Τους Α/φούς Σταμούλη , εμπόρους .

· Τον Γ. Παπαδάτο , VODAFONE .

· Το ξενοδοχείο ΗΡΙΝΝΑ .

· Το ξενοδοχείο ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΈ .

· Την ΙΟΝΙΑΝ ΚΑΛΚ ΑΕ.
Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η βοήθεια και η στήριξη που μας παρείχαν αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο .

Να καλέσουμε όλους τους πιο πάνω αλλά και άλλους που μπορούν , να συμβάλλουν με κάθε τρόπο , στην δύσκολη εποχή μας , για να συνεχίσουμε και να βελτιώσουμε την δουλειά μας , πλαισιωμένοι και με νέους ανθρώπους , που θα αποτελέσουν το μέλλον της συνέχισης της χορωδιακής μας παράδοσης .
Τέλος αλλά όχι τελευταίους ευχαριστούμε όλους τους φίλους του χορωδιακού τραγουδιού , που με το χειροκρότημά , τα καλά τους λόγια και το μικρό εισιτήριο στις εκδηλώσεις , μας στήριξαν , όλα αυτά τα χρόνια , όπου παρουσιάσαμε τα τραγούδια μας με το χαρακτηριστικό μας χρώμα .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!!!!

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ