ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΑΑΝ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ







Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τεντέ, στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή, στον Πρόεδρο της Επιτροπής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και Χρηματοδότησης Τρομοκρατίας κ. Π. Νικολούδη και στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Δημήτριο Κυριτσάκη παρέπεμψε ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ντίνος Ρόβλιας, σοβαρές καταγγελίες που αφορούν διαδικασίες κρατικών προμηθειών και ειδικότερα κλωστοϋφαντουργικών ειδών.
Το θέμα πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και της νόμιμης έρευνας από κάθε πλευρά, ώστε να εξεταστεί το βάσιμο των καταγγελιών και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.
*Επισυνάπτεται το έγγραφο παραπομπής της υπόθεσης από τον Υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ντίνο Ρόβλια , καθώς και τα συνημμένα σ’ αυτό έγγραφα των επιχειρηματιών με τις καταγγελίες.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ