ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις προάγγελος επιτυχίας για την ΑΝ.Α.Σ.Α



Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΑΝ.Α.Σ.Α που πραγματοποιήθηκαν διαδοχικά σε Λευκάδα, Ζάκυνθο, Αργοστόλι και Κέρκυρα σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.


Οι πολίτες των τεσσάρων νησιών που παρακολούθησαν τις ομιλίες του υπ. περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου και των υπ. αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού προσέδωσαν έντονα μαχητικό τόνο στις εκδηλώσεις αυτές και διατράνωσαν την πεποίθηση τους πως η ΑΝ.Α.Σ.Α είναι η παράταξη που εκφράζει με τον πλέον πειστικό και αγωνιστικό τρόπο τις δεδομένες ανάγκες της κοινωνίας των Ιονίων Νησιών.

Ο Θ. Γαλιατσάτος αναφέρθηκε στις ομιλίες του στο πολύ ευχάριστο γεγονός της συνεργασίας και της συλλογικότητας που λειτούργησε και λειτουργεί στην ΑΝ.Α.Σ.Α

Και τόνισε πως η παράταξη είναι σημείο πολιτικής συνάντησης του ΣΥΡΙΖΑ των Οικολόγων Πράσινων, ριζοσπαστών σοσιαλιστών, ανένταχτων πολιτών και γενικώτερα πολιτών που έχουν διαφορετικές πολιτικές και κομματικές προσεγγίσεις.

Ο υπ. περιφερειάρχης έδωσε υπόσχεση αγώνα για την κατάργηση του «Καλλικράτη» και την αντικατάσταση του από ένα δημοκρατικό σύστημα αποκέντρωσης που θα αναδεικνύει τον κυρίαρχο ρόλο της αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες και πόρους. Έδωσε υπόσχεση αγώνα για μην γίνει η περιφερειακή αυτοδιοίκηση όχημα για την υλοποίηση των αντιλαϊκών πολιτικών του μνημονίου και ξεκαθάρισε ότι η ΑΝ.Α.Σ.Α θα είναι η δυνατή φωνή των πολιτών και των κινημάτων στο νέο περιφερειακό συμβούλιο.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ