ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Κατάμεστο από κόσμο το Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας κατά την προεκλογική ομιλία του Ηλία Μπεριάτου










Ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο ήταν το Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας κατά την τελευταία προεκλογική ομιλία του Ηλία Μπεριάτου την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010. Η προσέλευση των πολιτών που στηρίζουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αποδεικνύοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ο συνδυασμός ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα -με βάση το σοβαρό προγραμματικό λόγο που παρουσιάζει- να κερδίσει με το μέρος του πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής ένταξης, από όλα τα μήκη και πλάτη της Περιφέρειας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και προλόγισε τον Ηλία Μπεριάτο ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας, ο οποίος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο κύρος, την ακεραιότητα και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του να αποτελέσει τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ θα υπερψηφιστεί την ερχόμενη Κυριακή και θα κερδίσει τις εκλογές στις 14 του Νοέμβρη, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει τη στήριξη της πλειονότητας του δημοκρατικού λαού των Επτανήσων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Βουλευτής Κέρκυρας, κα Άντζελα Γκερέκου καθώς και ο υποψ. Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιώργος Καρύδης. Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν τον Ηλία Μπεριάτο, μεταξύ των άλλων και οι ακόλουθοι: ο κ. Σπύρος Ράλλης, τ. Υπουργός, ο κ. Κώστας Γεωργαλίδης, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, ο κ. Σωτήρης Μικάλεφ, Δήμαρχος Κερκυραίων, ο κ. Βασίλης Χειμαριώτης, Δήμαρχος Κορισσίων, ο κ. Ευτύχης Κοντομάρης, τ. Βουλευτής, ο κ. Γιώργος Μαχειμάρης, τ. Νομάρχης, ο κ. Ανδρέας Παγκράτης, τ. Νομάρχης, ο κ. Χρύσανθος Σαρλής, τ. Δήμαρχος, ο κ. Γιάννης Κούρκουλος, τ. Δήμαρχος, ο κ. Τάκης Μεταλληνός, τ. Αντινομάρχης, ο κ. Στάθης Κουλουρίδης, τ. Αντινομάρχης, ο κ. Κώστας Σκούρτης, τ. Αντινομάρχης, ο κ. Κώστας Γρηγορόπουλος, Πρόεδρος Νοσοκομείου Κέρκυρας, ο κ. Μάχος Γαβαλάς, Δ/ντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και ο κ. Χρυσόστομος Μπούκας, Γραμματέας Ν.Ε. Κέρκυρας.
Κατά την ομιλία του και αφού ευχαρίστησε θερμά το πλήθος του κόσμου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ο Ηλίας Μπεριάτος στάθηκε ιδιαίτερα στο νέο θεσμό του Καλλικράτη, υπογραμμίζοντας την κρισιμότητα των ερχόμενων εκλογών για την επιτυχή λειτουργία της νέας αιρετής Περιφέρειας, την οποία όπως τόνισε μόνον όσοι πιστεύουν μπορούν να υπηρετήσουν με συνέπεια. Παράλληλα, ανέπτυξε συνοπτικά το πολιτικό πρόγραμμα του συνδυασμού του, τονίζοντας ότι το ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ αποτελεί το μοναδικό συνδυασμό που διαθέτει συγκεκριμένο προγραμματικό λόγο και άρα έχει τα εχέγγυα να κάνει πράξη τη δέσμευση για πραγματική ανάπτυξη και ευημερία τόσο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων όσο και σε καθένα από τα νησιά της ξεχωριστά.
Στην ομιλία του, ο Ηλίας Μπεριάτος δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τα στελέχη του συνδυασμού του για τον πολιτισμένο αγώνα που έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, συμπληρώνοντας ότι το ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ έχει τη θέληση και μπορεί να εγγυηθεί τη συνεργασία με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο των Ιονίων Νήσων. Τέλος, απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες της Επτανήσου, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, ζήτησε να συστρατευθούν με το συνδυασμό του και να υπερψηφίσουν τα πρόσωπα που έχουν τη γνώση, την εμπειρία, το ήθος και τις πολιτικές θέσεις για να μετατρέψουν τα Ιόνια Νησιά σε ένα Αρχιπέλαγος της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Η εκδήλωση έκλεισε σε πανηγυρικό κλίμα, με το σύνολο των στελεχών του συνδυασμού να ανεβαίνουν στη σκηνή του θεάτρου, στο πλευρό του Ηλία Μπεριάτου, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη βεβαιότητα για το νικηφόρο αποτέλεσμα στη μάχη των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ