ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ήττα στην πρεμιέρα για τον Α.Σ.Κ.


Την ήττα στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η γνώρισε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά στην Πάτρα από το Δικέφαλο με 43-28.
Η ομάδα μας έχασε από νωρίς την επαφή της στο σκορ (23-10 για τον Δικέφαλο στο 11’) και ουσιαστικά δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η έλλειψη καθαρού μυαλού και συγκέντρωσης και οι κακές επιλογές στην επίθεση ήταν μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν στην ήττα τον Α.Σ.Κ., ο οποίος θα προσπαθήσει να ανασυνταχθεί και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ Κ. Παναγιάς (Σάββατο 11 Δεκεμβρίου) να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.
Από την ομάδας μας ξεχώρισαν μόνο οι Κουγιανός (πρώτος σκόρερ με 10 πόντους) και Γεμενετζής.
«Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι»
«Η εμπειρία κέρδισε τα νιάτα. Δυστυχώς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Κάναμε λάθη και δείξαμε αγχωμένοι. Δεν συγκεντρωθήκαμε με αποτέλεσμα να υπολειπόμαστε στο σκορ σε όλη τη διάρκεια. Κάποια ξεσπάσματα ήταν μικρά και δεν είχαν συνέχεια. Ελπίζουμε μέσα από τους αγώνες να τα πάμε καλύτερα. Πάντα η συμμετοχή παίδων και εφήβων σε μία ανδρική ομάδα έχει και το κόστος της. Μέσα όμως από αυτή την προσπάθεια θα «χτίσουμε» το αύριο της Κεφαλονιάς» ήταν οι δηλώσεις του προπονητή του Α.Σ.Κ. κ. Πάνου Ματιάτου.
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος – Τσόκας
Δεκάλεπτα: 14-10, 27-19, 43-23, 43-28
Δικέφαλος (Στ. Βέργος): Πασχάκης Χρ. 18 (3), Τσούμας 1, Τσαγκρώνης 1, Στεφανίδης 8 (2), Μαλλιάρης, Χόρτης 4, Πασχάκης Π. 9, Μαρκόπουλος 2.
Α.Σ.Κ. (Π. Ματιάτος): Κουγιανός 10 (1), Γονατάς, Μοσχόπουλος, Χέλμης, Σαρρής 4, Καραπέτσας 4, Γεμενετζής 2, Κυριακίδης , Κωνσταντίνου , Κουρής 6, Παπαδάτος , Μαγουλάς 2.
Για όλα τα θέματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.askefalonia.gr

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ