ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ήττα για τον Α.Σ.Κ. στην Πάτρα από την Δύμη


Την ήττα από τη Δύμη με 53-47 γνώρισε στην Πάτρα ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν σαφώς καλύτερη από αυτήν της πρεμιέρας, ωστόσο παρά τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας το θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε.
Ο Α.Σ.Κ. έχοντας περιορίσει επιθετικά την ομάδα της Πάτρας πήρε προβάδισμα με 26-21 στο ημίχρονο της αναμέτρησης δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Δύμη πέτυχε ένα σερί 9-0, πήρε προβάδισμα με 30-26 και από εκεί και πέρα ο Α.Σ.Κ. άρχισε να κυνηγάει στο σκορ, χωρίς τελικά να καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.
Οι Συγγούρης, Κουρής και Γεμενετζής ξεχώρισαν, καθώς τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ πολύ καλή μέχρι την αποβολή του με 5 φάουλ ήταν και η απόδοση του Νίκου Κουγιανού.
«Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλύτερα ποιο ψυχωμένα. Η αρχή του τρίτου δεκαλέπτου ήταν το πρόβλημα όπου δεχθήκαμε το σερί από τη Δύμη και από εκεί και πέρα παλεύαμε και ήμασταν κοντά στο σκορ . Η υπεροπλία στα ριμπάουντ λόγω των ψηλών παιδιών που είχε η Δύμη, αλλά και το γεγονός ότι δεν είχαμε τον Κουγιανό λόγω της αποβολής του με πέντε φάουλ, έπαιξαν ρόλο τους στο τελικό αποτέλεσμα» ήταν το λόγια του προπονητή του Α.Σ.Κ. Πάνου Ματιάτου.
Υποδειγματική ήταν η φιλοξενία από τον πρόεδρο και το δ.σ. της Δύμης, γεγονός που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Α.Σ.Κ.
Διαιτητές: Μπουγιάς – Σταθόπουλος
Δεκάλεπτα: 10-13, 21-26, 37-32, 53-47
Δύμη (Κολιόπουλος): Χρυσόπουλος 11, Ανδριόπουλος 15, Δημητρόπουλος 7, Παπαδόπουλος 6, Χριστόπουλος, Παφίλης 6, Πλιάφος 8, Τζούβας, Βλάχος, Σπανογιάννης, Σίνος, Μπρακατσέλος.
Α.Σ.Κ. (Ματιάτος): Κουρής 10, Συγγούρης 13 (1), Κουγιανός 8, Γεμενετζής 10 (1), Κυριακίδης 6, Σαρρής, Καραπέτσας, Μοσχόπουλος, Παπαδάτος Δ.
Για όλα τα θέματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.askefalonia.gr

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ