ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Έτοιμος για την πρώτη νίκη ο Α.Σ.Κ.





O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά αφήνει πίσω του την ήττα στην πρεμιέρα της Β’ ΕΣΚΑ-Η και ετοιμάζεται για την πρώτη εντός έδρας μάχη του για τη φετινή σεζόν κόντρα στην Α.Ε.Κ. Κάτω Παναγιάς.
Ο Α.Σ.Κ.
θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ. την ομάδα από τον Πύργο και ευελπιστεί να φτάσει στην πρώτη του νίκη στη σεζόν.
Ο κόσμος της Κεφαλονιάς θα έχει για πρώτη φορά φέτος την ευκαιρία να δει από κοντά τη νέα ανδρική ομάδα του Α.Σ.Κ., που αποτελείται πλέον από δικά της παιδιά τα οποία προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.
«Μιλήσαμε με τα παιδιά, περισσότερο στο θέμα της ψυχολογίας και προσπαθούμε να κάνουμε μία διαχείριση του άγχους. Τα παιδιά δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι γιατί έχουν κάτι να αποδείξουν. Ευελπιστούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται για την Κεφαλονιά και το σημαντικότερο συμμετέχουν δικά της παιδιά» δήλωσε ο προπονητής του Α.Σ.Κ. κ. Πάνος Ματιάτος, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
O Α.Σ.Κ εκτός από το ανδρικό του τμήμα δίνει έμφαση και στα τμήματα υποδομής. Οι παμπαίδες, λοιπόν, θα κάνουν την πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου αγωνιζόμενοι στην Πάτρα κόντρα στο Γλαύκο.
Για όλα τα θέματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.askefalonia.gr 

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ