ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

FASHION BAZAAR ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΝΙΚΟΣ  ΦΛΩΡΟΣ  ΓΛΥΠΤΗΣ , ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ  ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ  ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ
 Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διοργάνωσε στο Σταθμό Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»φιλανθρωπικό «Fashion Bazaar» με καταξιωμένους Έλληνες Σχεδιαστές Μόδας για την ενίσχυση του έργου των «Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος». Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2009, επαναλήφθηκε τον Μάιο του 2010 και κάθε φορά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού το κοινό ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό.

Όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΑΜΕΛ, κύριος Σαράντης Μιχαλόπουλος:
Ο ΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΙΚΟΣ ΤΑΚΗΣ  ,ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
«Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας, η συμμετοχή μας σε δράσεις ενίσχυσης φορέων που παρέχουν μεγάλης αξίας και σπουδαιότητας κοινωνικό έργο, όπως τα «Παιδικά Χωριά SOS». Άλλωστε, και ο δικός μας χαρακτήρας σαν επιχείρησης παροχής συγκοινωνιακού έργου, είναι απόλυτα κοινωνικός, καθώς, αποδέκτες των υπηρεσιών μας, είναι όλοι οι πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους ένα ασφαλές, άνετο, γρήγορο και φιλικό στο περιβάλλον μέσο, με ένα κόστος που ανταποκρίνεται πλήρως στον χαρακτήρα της κοινωνικής παροχής».
Συμμετείχαν 15 καταξιωμένοι Έλληνες Σχεδιαστές.Ανάμεσα τους οι:
ASLANIS, COSTAS FALIAKOS by Christos Petridis, DAPHNE VALENTE, KATERINA KAROUSSOS, LOUKIA, NIKOS-TAKIS, PARTHENIS, VELOUDAKIS, κ.α

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ