ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ

Άφωνη η κοινωνία του νησιού μας παρακολούθησε τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεφαλονιάς το Σάββατο το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολιού «Ο Κέφαλος».
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που γίναμε θεατές σε μια παράσταση με έναν πρωταγωνιστή, το Δήμαρχο Κεφαλονιάς, που κατά τη προσφιλή του μέθοδο λειτούργησε ως Καίσαρας, υλοποιώντας την γνωστή ρήση «ότι συμφωνεί είναι περιττό και ότι διαφωνεί επικίνδυνο».
Μη τηρώντας ούτε καν τις προβλεπόμενες διαδικασίες και εφαρμόζοντας μια πρωτόγνωρη λογική για τους δημοκρατικούς θεσμούς και τις αξίες που διέπουν τις αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης προέβη σε καθαίρεση του Αντιδημάρχου του, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε ένα Δήμαρχο. Ένας καλοπροαίρετος παρατηρητής διαπιστώνει ότι δείγματα γραφής έχουν δοθεί στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι σε εποχή κρίσης κύριο μέλημα του ήταν η μεταβολή μιας πολιτιστικής κυψέλης ( ΚΤΗΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) σε χώρο υποδοχής «εκλεκτών» επισήμων.
Στα Δελτία Τύπου που εκδίδει το Γραφείο του Δημάρχου είναι ορατή η λουδοβίκεια αλαζονεία, το ύφος και το ήθος της νέας δημοτικής αρχής. Το μόνο που έχουμε δει μέχρι σήμερα είναι η αξιοποίηση και εκπλήρωση των προεκλογικών του δεσμεύσεων προς τους ημετέρους.
Με την αλαζονεία την αυταρχικότητα και την ανικανότητα που επιδεικνύει η Νέα Δημοτική Αρχή ναρκοθετείτε η όλη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη.

Ένα είναι σίγουρο, ότι στο τέλος ζημιωμένη θα βγει η Κεφαλονιά.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.
ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ