ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ





Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από πενήντα χρόνια , ήρθε στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στο Αργοστόλι η ομάδα υδατοσφαίρισης της Κέρκυρας για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας απέναντι στην ομάδα μας.
Όλα αυτά τα χρόνια παρ' ότι είχαν κατά διαστήματα συναγωνιστεί με αξιόλογες ομάδες όπως ο Εθνικός Πειραιώς, ο Ν.Ο.Πατρών, ο Νηρέας Χαλανδρίου, ο Ν.Ο. Καλαμάτας κ.α., δεν έτυχε ποτέ να βρεθούμε αντιμέτωποι με την Κέρκυρα. Ένας σημαντικός λόγος ήταν ότι, αποκτώντας η Κέρκυρα κολυμβητήριο πολλά χρόνια πρίν από το δικό μας, προχώρησε σε κατηγορίες που εμείς δύσκολα θα φθάναμε.
Το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας υδατοσφαίρισης ΝΟΑ – ΝΑΟΚ και για άλλη μια φορά η ομάδας ανακηρύχθηκε νικήτρια με σκόρ 11-9. Ο
Ήταν ένα δύσκολος αγώνας που μέχρι τα τελευταία λεπτά είχε τη μορφή ντέρμπι. Η ομάδα της Κέρκυρας ήταν πολύ καλά διαβασμένη και μας δυσκόλεψε, παρ' ότι διεξήχθη στα πλαίσια του πολιτισμού και η διαιτησία ήταν άριστη. Όμως η εμεπιρία του προπονητή μας κ. Δημήτρη Κρητικού και η ασυναγώνιστη δύναμη, εμπειρία και πάθος του Δημήτρη Μπιτσάκου , έφεραν τη νίκη του Ομίλου μας κάνοντας τους θεατές να χαρούν και να χειροκροτήσουν την ομάδας μας, η οποία παραμένει πρώτη σε βαθμολογία στο Νότιο Όμιλο ως εξής:
Βόρειος Όμιλος Νότιος Όμιλος
ΝΟΑ- ΝΑΟΚ 11-9 ΧΑΝΙΑ – ΟΦΗ αναβολή
ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ 6-5 ΚΟΠΙ- ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣ 11-11
ΓΛΥΦΑΔΑ- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 10-6 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ- ΝΟΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 10-5
ΝΟΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 18 Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ 15
ΗΡΑΚΛΗΣ 10 ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 10
ΟΥΚ ΒΟΥΛΟΥ 10 Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. 6 Κ.Ο.Π.ΙΛΙΣΣΙΩΝ 8
ΑΝΟ ΓΥΦΑΔΑΣ 5 ΟΦΗ 7
ΝΑΟΚΕΡΚΥΡΑΣ 3 ΝΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 0
ΧΑΝΙΑ και ΟΦΗ έχουν από 5 αγώνες
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας καθώς και στην Επιτροπή Υδατοσφαίρισης.
Τίμησε με την παρουσία του τον αγώνα ο κ. Τσαντάς Λ. που ήταν Παρατηρητής Αγώνων, ένας αξιοσέβαστος άνθρωπος στο χώρο της υδατοσφαίρισης με διεθνείς διακρίσεις.
Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος η ομάδα μας θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 06 Μαρτίου 2011 όπου στις 13:00μ.μ. θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ