ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Νίκη με ψυχή για τους παίδες του Α.Σ.Κ.


 



Αυτή η γενιά των παίδων του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, απέδειξε πως  εκτός από σπουδαίο ταλέντο, διαθέτει και μπόλικη ψυχή.
Και αυτή την ψυχή επιστράτευσε ο Α.Σ.Κ. για να υποτάξει σε ένα παιχνίδι θρίλερ την Παναχαϊκή στην παράταση με 51-48 (47-47 κ.α.), συνεχίζοντας έτσι την εντυπωσιακή του πορεία στην τελική φάση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η.
Με τον Βαγγέλη Σπανό να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και να τελειώνει τον αγώνα με 28 πόντους, ο Α.Σ.Κ. κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου και να ενισχύσει τη θέση του στη βαθμολογία, δείχνοντας ότι στα τμήματα υποδομής της ομάδας της Κεφαλονιάς «ψήνεται» μία πάρα πολύ καλή φουρνιά, με ταλαντούχους αθλητές.

«Σφύριξε» ο Ανδρέας Βαρδάλος

Ο γνωστός Κεφαλονίτης διαιτητής της Α1 Ανδρέας Βαρδάλος, επιστρατεύτηκε να διευθύνει την αναμέτρηση και κατά γενική ομολογία τα πήγε περίφημα, δείχνοντας το λόγο που τον έχουν φέρει στην  ελίτ της ελληνικής διαιτησίας.

Διαιτητής:  Βαρδάλος
Δεκάλεπτα: 12-9, 26-20, 37-32, 47-47κ.α., 51-48π.
Α.Σ.Κ. (Λεωνίδας Παπαδάτος): Μοσχόπουλος 4, Παπαδημητρίου, Πορτελάνος 2, Καλαφάτης 8 (2), Παπαδάτος Γ. 8, Παπαδάτος Ν., Ντεράι, Ανδρικόπουλος, Σπανός 28 (2), Μουίκης Γερ., Ταραζής 2.
Παναχαϊκή (Βελλής): Παναγιωτόπουλος 2, Κομπορόζος, Ζαχαράκης 18, Καραπιπέρης 3 (1), Γιαννούτσος 2, Μασούρας 4, Στεφανίδης 2, Πετράκος 7 (1), Σακελλαρόπουλος 10, Λάζαρης.

Για όλα τα θέματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.askefalonia.gr


ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ