ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ.



Το Δ.Σ. Του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων μετά από συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 15 Ιούνη.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη να συμμετάσχουν στην απεργία και στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι.
Ξεσηκωμός για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα του Κεφαλαίου.
Καθήκον όλων των εργαζομένων να δώσουν δυναμικό παρών. Σπάμε την τρομοκρατία των μονοπωλιακών ομίλων και των πολιτικών τους υπαλλήλων, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κυβέρνησης και λοιπών αστικών κομμάτων.
Δεν δεχόμαστε ελλείμματα, και χρέη τα οποία δημιούργησε η πλουτοκρατία και είναι δικά της και εκφράζεται στις καταθέσεις των 600 δις στις Ελβετικές τράπεζες απο τους μεγαλοκαρχαρίες.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν τους έχουμε ανάγκη. Εμείς παράγουμε τον πλούτο και τον καρπώνονται αυτοί.
Τρέμουν μην συνειδητοποιήσουμε την δύναμη της τάξης μας και τους ανατρέψουμε.
Δεν είμαστε απλώς αγανακτισμένοι. Έχουμε συνειδητοποιήσει την ανάγκη ανατροπής της εξουσίας τους, οικονομική και πολιτική.
Οργανωνόμαστε στα ταξικά συνδικάτα και ανατρέπουμε συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ