ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Ι. Ν. ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ (ΠΑΠΑ-ΜΠΑΣΙΑΣ) ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ως εφημέριος του ως άνω ιερού ναού νοιώθω την υποχρέωση να εκφράσω ευχαριστίες σε όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση των εορτασμών προς τιμήν του Οσίου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά.
Πρωτίστως στον σεπτό γέροντα ποιμενάρχη μας κ.κ. Σπυρίδωνα που παρά το γήρας της ηλικίας του παρέστη στο εσπερινό και στη θεια λειτουργία. Στον σεβαστό πρωτοσύγκελο της μητροπόλεως μας π. Γερ. Φωκά, στον ιεροκήρυκα π. Φ. Γαβριελάτο, στον ηγούμενο της μονής Αργιλίων π. Χρυς. Αλεξάτο αλλά και σε όλους τους πατέρες που ήρθαν από την νότια Κεφαλονιά και συνέβαλαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Ευχαριστίες στην Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου που παρά το δύσκολο πρόγραμμα που είχαν προσωπικά ο κάθε μουσικός κατάφεραν να έρθουν και να λαμπρύνουν την λιτανεία του Αγίου. Ευχαριστίες στο Β’ Δημοτικό σχολείο , στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, στην Εθελοντική ομάδα Δασοπυρόσβεσης, στη δημοτική και στην ελληνική αστυνομία και στο λιμενικό σώμα Ληξουρίου.
Ευχαριστίες επίσης στον αντιπεριφερειάρχη του νησιού μας κ. Κουρή, στους εκπρόσωπους των Σωμάτων ασφαλείας κ. Φιλίππου και κ .Χωραΐτη και στους διοικητές του αστυνομικού τμήματος Ληξουρίου και Λιμεναρχείου Ληξουρίου.
Εύχομαι ο Άγιος Παναγής να τους προστατεύει και να μας αξιώσει πάλι του χρόνου να ευαρεστήσουμε τον Άγιο με πάση εκκλησιαστική λαμπρότητα που του αρμόζει.

Μετά ευχών
π. Νικόλαος Σωτήρας
ιερεύς

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ