ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Με την επιστολή του αυτή ο κ. Μυλωνάς, που συντάχθηκε με αφορμή τις εξαγγελίες της Olympic Air περί διακοπής των αεροπορικών δρομολογίων στη γραμμή Αθήνα – Ζάκυνθος και Ζάκυνθος – Αθήνα, από 5/9-29/10/2011, ζητεί να μάθει από τους αρμοδίους τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

ΜΗΠΩΣ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ; ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;
                                                    


Η διακοπή δρομολογίων στη γραμμή Αθήνα – Ζάκυνθος από την Ο.Α. είναι το αντικείμενο της επιστολής του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Διονύση Μυλωνά, προς την Εμπορική Δ/νση Ολυμπιακής Αεροπορίας, τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδος και Νησιών Ιονίου.

Με την επιστολή του αυτή ο κ. Μυλωνάς, που συντάχθηκε με αφορμή τις εξαγγελίες της Olympic Air περί διακοπής των αεροπορικών δρομολογίων στη γραμμή Αθήνα – Ζάκυνθος και Ζάκυνθος – Αθήνα, από 5/9-29/10/2011, ζητεί να μάθει από τους αρμοδίους
τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου τονίζει, δεόντως, ότι η απόφαση αυτή, εάν υλοποιηθεί, θα πλήξει ανεπανόρθωτα την οικονομική και τουριστική κίνηση του νησιού και θα το οδηγήσει 30 χρόνια πίσω.

Τέλος, παρακαλεί να του δοθούν αφενός μεν τα στοιχεία πληρότητας των αεροπορικών δρομολογίων (χειμερινών και θερινών), στη γραμμή Αθήνα – Ζάκυνθος και Ζάκυνθος – Αθήνα, προκειμένου να αποκτήσει πλήρη εικόνα περί της πληρότητας δρομολογίων αφετέρου, δε, τις ώρες πτήσεων, όπως επίσης και τα στοιχεία πληρότητας δρομολογίων για τις γραμμές Αθήνα – Σύρος – Αθήνα, Αθήνα – Καστοριά – Αθήνα, Αθήνα – Σέρρες – Αθήνα και Αθήνα – Κεφαλονιά – Αθήνα (ενδεικτικά), καθώς και το καθεστώς των εν λόγω γραμμών.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ