ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Με αφορμή ανάρτηση δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό Τύπο σχετικά με επιβολή προστίμου παράνομης στάθμευσης σε κίτρινη διαγράμμιση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου σε γνωστή τοπική σύμβουλο, έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

1. Τα όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας Κεφαλλονιάς είναι άκρως αμερόληπτα κατά τη διεξαγωγή της Υπηρεσίας τους.

2. Το όργανο που επέβαλλε τη συγκεκριμένη κλήση στην κυρία τοπική σύμβουλο δεν σημείωσε ονοματεπώνυμο πάνω στην κλήση, αλλά το ονοματεπώνυμο σημειώθηκε κατά την είσπραξη, από υπάλληλο της ταμειακής υπηρεσίας, προκειμένου να εισπραχθεί και να βεβαιωθεί ως προβλέπεται.

3. Εφιστούμε την προσοχή στη συμπαθή δημοσιογράφο να είναι πιο ακριβής σε ανάλογα δημοσιεύματα που αφορούν την Υπηρεσία μας, γιατί δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στους πολίτες, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Υπηρεσίας μας και σε κάθε περίπτωση το δημοσίευμα ήταν αναληθές.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ .   ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η ΑΜΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ;
ΜΙΑ  ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ  ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ  ΓΙΑΤΙ   ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΕΛΕΓΧΟΥ  ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ  ΟΣΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ  ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ  ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΙΣΟΜΕΡΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ  ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ . ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ  Η ΚΥΡΙΑ ΧΙΟΝΗ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΣΧΟΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ,ΚΑΙ  ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ . ΟΤΑΝ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.  ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ  ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ