ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, όμως τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα για το αύριο.


Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Μια σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, προσδοκίες και προκλήσεις όχι μόνο για την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και για όλους εμάς που δεν είμαστε μέλη της.

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, όμως τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα για το αύριο. Ως πολιτεία, έχουμε καθήκον να εξασφαλίσουμε όλα τα εφόδια που είναι απαραίτητα προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να μπορέσουν να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στο έργο τους και να ασχοληθούν με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι επιτακτική ανάγκη γονείς, καθηγητές και πολιτεία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνδράμουμε στη δημιουργία μιας δυναμικής κοινωνίας, βασισμένης σε γνώση, αξίες και ιδανικά. Πρέπει να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας σωστά για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις καινούριες απαιτήσεις που δημιουργούνται.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε και στα πρωτάκια μας που καλούνται για πρώτη φορά να εισχωρήσουν σε ένα άγνωστο και απαιτητικό κόσμο. Με την καθοδήγηση όμως των δασκάλων τους είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα καταφέρουν να εξοικειωθούν με τη σχολική κοινότητα.

Ευχόμαστε ολόθερμα
ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ