ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η Τρομοκρατία δε θα περάσει!!! Το οργανωμένο μαθητικό κίνημα θα τη σπάσει!


Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες μαθητές που κινητοποιούνται ενάντια στο «νέο» σχολείο της αγοράς, τα εκατοντάδες σχολεία σε όλη την χώρα πραγματοποιούν γενικές συνελεύσεις για να οργανώσουν την πάλη για να έχουμε την μόρφωση και τη ζωή που μας αξίζει.

Φοβούνται το οργανωμένο μαθητικό κίνημα, τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις!

Μέσα σε αυτό τον αγωνιστικό αναβρασμό η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι εισαγγελείς-υπάλληλοι των μεγαλοεπιχειρηματιών προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το μαθητικό κίνημα, απειλώντας με παρέμβαση αστυνομίας μέσα στα σχολεία, με αφορμή προβοκατόρικα φαινόμενα καταστροφής που καμία σχέση δεν έχουν με τους μαθητές και το κίνημά τους!!!
«Αυτοί που μας κλέψαν το βιβλίο απ' το χέρι μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβαστοι». Ξέρουμε! Είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το δίδυμο αδερφάκι της, η ΝΔ που φταίνε για την κατάσταση στα σχολεία μας και τις οικογένειές μας και όχι οι αγώνες μας!

Εμείς δεν θέλουμε να καταστρέψουμε τα σχολεία μας, δεν παλεύουμε ενάντια στα τζάμια και τα τούβλα αλλά ενάντια στην πολιτική ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΕΕ – Τρόικας!

Οι αγώνες μας δεν έχουν καμία σχέση με τις καταστροφές στα σχολεία, που προβάλλουν τα ΜΜΕ των εφοπλιστών και των βιομηχάνων, για να ταυτίσουν τις κινητοποιήσεις με την καφρίλα και τον εκφυλισμό.
Το έργο είναι πολύ καλά στημένο και προβοκατόρικο, με στόχο να χτυπήσουν τους αγώνες μας και να δώσουν “αφορμή” για εισαγγελικές παρεμβάσεις ενάντια στην πάλη μας! Οι ομάδες που σπάνε, κλέβουν ή καίνε είναι οι ίδιοι που τρομοκρατούν και τους αγωνιστές μαθητές.
Μας θέλουν υποταγμένους στην άθλια πραγματικότητα που ζούμε! Δε θα τους περάσει!

Θέλουν τους γονείς μας και τους καθηγητές μας υποταγμένους, για αυτό λένε ότι θα ασκηθούν διώξεις στους γονείς για παραμέληση ανηλίκων και στους καθηγητές για παράβαση καθήκοντος! Κανένας δάσκαλός μας σε ρόλο χαφιέ - κανένας γονιός ενάντια στα παιδιά του!!
Να μην τσιμπήσει κανείς στις απειλές για χάσιμο εκδρομών για αναπλήρωση διδακτικών ωρών!! Δεν έχουμε λεφτά να πάμε έτσι κι αλλιώς! Η καλύτερη απάντηση είναι: μαζικός – περιφρουρημένος – οργανωμένος αγώνας παντού! Καλούμε τους μαθητές σε επαγρύπνηση!!!


Όλοι στις κινητοποιήσεις, Τετάρτη 5 Οκτώβρη!!!
Στο συλλαλητήριο των μαθητών στις 10:30 στην κεντρική πλατεία στο Αργοστόλι μαζί με τους γονείς μας που θα απεργούν με το ΠΑΜΕ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ