ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Υπάρχει όραμα ?

Στην ερώτηση αν τελικά υπάρχει όραμα για την Eλλάδα από την ΕΕ και την Τρόικα ( δηλ από αυτούς που κυβερνούν σήμερα) η απάντηση είναι ΝΑΙ!
Υπάρχει όραμα και αυτό είναι ξεκάθαρο:
Ελλάδα,η χώρα της ευκαιρίας !
 Να πωληθούν όλα σε τιμή ευκαιρίας :
  • Η δημόσια γη ( φιλέτα τύπου Ελληνικού )
  • Ο ορυκτός και φυσικός πλούτος ( σύντομα τα πετρέλαια ,το  φυσικό αέριο και τα πολύτιμα μέταλλα της χώρας θα ελέγχονται από ξένες πολυεθνικές )
  • Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις ( χαρακτηριστικό ότι η σημερινή αποτίμηση όλων των τραπεζών είναι μόλις 5δις ευρώ πολύ σύντομα Δεν θα είναι Ελληνικές )
  • Ο ήλιος και η θάλασσα (φθηνή ενέργεια και φθηνός τουριστικός προορισμός)
Επίσης στόχος είναι το φθηνό εργατικό δυναμικό , η αποδυνάμωση της μικρό-ιδιοκτησίας  και τελικά η απόλυτη επικράτηση το δόγματος ΣΟΚ και ΔΕΟΣ!  
Αυτό όμως είναι το όραμα και των Ελλήνων?
Η Ελλάδα ενώ είναι μια  ευλογημένη χώρα ( απίστευτη ομορφιά, πλούσια ιστορία ,άριστες κλιματολογικές συνθήκες, φυσικός πλούτος, φοβερό επιστημονικό δυναμικό ) ταυτόχρονα είναι και μια καταραμένη χώρα !
Η κατάρα της Ελλάδας είναι η απίστευτη δύναμη των Ενωμένων Ελλήνων να ενεργοποιείται μόνο όταν η χώρα είναι στο χείλος του γκρεμού!
Όταν η χώρα βρίσκεται υπό φυσιολογικές καταστάσεις τότε η επικρατούσα δύναμη είναι αυτή του ασύμμετρου προσωπικού εγωισμού !
Τούτος ο τόπος πρέπει να αναδείξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα του και όχι να μπει σε μια τροχιά  προσέγγισης των υπόλοιπων Βαλκανικών  Χωρών !
Το λανθασμένο σημερινό οικονομικό μοντέλο πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί με ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης που θα βασίζεται σε ποιοτικά και όχι αριθμητικά χαρακτηριστικά.
Μην περιμένουμε από τους Ξένους να το καταλάβουν , γιατί να το κάνουν άλλωστε όταν οι δικοί μας πολιτικοί δυσφήμισαν τη χώρα σε αυτούς  ?
Η κυβέρνηση απλά έχει χάσει το παιχνίδι και παραδίδει την χώρα !
Μόνο ο ενωμένος λαός μπορεί να δώσει λύση και πια θα  έχει  όλη τη ευθύνη για τις επιλογές του!

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ