ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μία μαγική μουσική βραδιά








Το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Οκτωβρίου 2011, στην κατάμεστη, Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος», γράφτηκε μία ξεχωριστά ποιοτική σελίδα στο Βιβλίο του Πολιτισμού του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Η μικτή Χορωδία Αθηνών «Μουσικά Ηχοχρώματα» με την συμμετοχή των Λυρικών Καλλιτεχνών : κ.κ. Δ.Σιγαλού, Κ.Τσαγγαράτου, Ε.Σταμίδου και Ε.Πλάκα , στο πιάνο τους : κ.κ. Σ.Πατεράκη και Μ.Ρουφογάλη και με Καλλιτεχνική Διεύθυνση και Διεύθυνση Χορωδίας τον κ. Δ.Μουζάκη, παρουσίασε ένα πλούσιο ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα , που κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με τα παρατεταμένα χειροκροτήματα και την έκκληση του κοινού για επανάληψη της Συναυλίας.
Η σπουδαία αυτή Καλλιτεχνική Εκδήλωσε είχε την τιμή να τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO Kefalonia & Ithaca, και του Δήμου Κεφαλλονιάς και την Οργανωτική Επιμέλεια είχε η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ..
Την Συναυλία , η οποία ήταν ελεύθερη στο κοινό, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος π.Ιωάννης Μεσολωράς, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.Ε.Κεκάτος και Ν.Παπαδάτος, ο Πρόεδρος των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων κ.Ν.Μαραβέγιας, τα Μέλη της Χορωδίας Αργοστολίου, Προσωπικότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ.Αγγελος Κωνσταντάκης και την παρουσίαση έκανε η κ.Ε.Μουστάκη.
Η «Βραδιά Οπερέτας» αναπτύχθηκε επιτυχώς σε δύο Μέρη, με Σολιστικό Ενδιάμεσο, και κατάφερε να συμπαρασύρει τραγουδιστικά το κοινό, το οποίο συνόδευε σχεδόν όλες τις διάσημες διαχρονικές μελωδίες.
Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν την Εκδήλωση και ιδιαιτέρως την Σοπράνο κ.Κ.Τσαγγαράτου και την ευγενική Οικογένεια των Χορηγών.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ