ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΑΣΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Η ‘ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ’ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
Την Κυριακή 6 Νοέμβρη στις 20:30 το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ,το θεατρικό έργο του αμερικάνου συγγραφέα Α.Ρ.Γκέρνυ , ‘Η Τραπεζαρία’.
Φίλοι του θεάτρου που δεν είδαν την παράσταση τον Μάιο , νέοι υπάλληλοι και φοιτητές , που τότε δεν ήταν στο νησί , έχουν την ευκαιρία να δουν την παράσταση αυτή , γνωρίζοντας έτσι την σύγχρονη πολιτιστική παραγωγή στο νησί μας .
Η παράσταση αυτή που άρεσε σ’ όσους την είδαν , δίνει την ευκαιρία στην σκηνοθέτρια της παράστασης και στους 17 ερασιτέχνες ηθοποιούς , να παρουσιάσουν στο κοινό της Κεφαλονιάς ( και το άλλο Σάββατο , 12.11 , της Αθήνας ) την ολοκληρωμένη δουλειά τους , που τους απασχόλησε δημιουργικά μεγάλο χρονικό διάστημα και αποτελεί μια όμορφη παρέμβαση στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού , μια κατάθεση ψυχής .
Η στήριξη σε τέτοιες προσπάθειες δίνουν φτερά στους συντελεστές , αλλά και σε άλλες παρόμοιες πολιτιστικές ομάδες , να συνεχίσουν και να εντείνουν την δουλειά τους , σε μια τόσο δύσκολη εποχή .
Το Δ.Σ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ