ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλληνιάς ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ




Σε συνέχεια άρθρου ημερήσιας τοπικής εφημερίδας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι στις 06 Δεκεμβρίου και ημέρα Τρίτη σημειώθηκε βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στην οδό Ιακώβου Πυλαρινού στο Αργοστόλι. Η υπηρεσία προκειμένου να μπορέσει να προβεί στην άμεση αποκατάσταση της συγκεκριμένης βλάβης, αλλά και κάθε βλάβης που προκύπτει στους κεντρικούς αγωγούς διανομής του παλαιού δικτύου της πόλης, πραγματοποιεί εκκένωση τμημάτων του δικτύου ύδρευσης μέσω φρεατίων εκκένωσης και πυροσβεστικών κρουνών που βρίσκονται επί της παραλιακής οδού του Αργοστολίου.
Για το λόγο αυτό το αρμόδιο συνεργείο κατά τη χθεσινή μέρα άνοιξε τον πυροσβεστικό κρουνό που βρίσκεται πλησίον της Ναυτικής Σχολής μαζί με ένα φρεάτιο εκκένωσης προκειμένου να μπορέσει να αποκαταστήσει τη βλάβη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών το συνεργείο έκλεισε τον κρουνό και το φρεάτιο. Κατά συνέπεια ούτε θέμα αδιαφορίας από την πλευρά της Δ.Ε.Υ.Α. υπήρχε ούτε και θέμα δολιοφθοράς, όπως αναφέρει το προαναφερθέν άρθρο.
Όσον αφορά τη διαρροή νερού επί του Περιφερειακού δρόμου Αργοστολίου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι αφορούσε διαρροή σε παροχή γειτονικής εκκλησίας με ελάχιστη απώλεια νερού, μη ορατή στον κεντρικό δρόμο και για την οποία η υπηρεσία δεν είχε ειδοποιηθεί και η αποκατάσταση της οποίας απαιτούσε ελάχιστο χρόνο.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας επισημάνουμε, όπως πολύ σωστά αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα το οποίο είναι και πεποίθηση και προτεραιότητα της καθημερινής λειτουργίας της υπηρεσίας και ιδιαίτερα των εξωτερικών συνεργείων, ότι το νερό είναι πηγή ζωής και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να το σπαταλάμε.
Για το λόγο αυτό και επί ευκαιρίας του προαναφερθέντος δημοσιεύματος, επιθυμούμε από τους συμπολίτες μας να μας ενημερώνουν για τυχόν διαρροές που υποπίπτουν στην αντίληψή τους στα τηλέφωνα 26710-23064 & 26710-22958 ώστε να μπορούμε να προβαίνουμε στην άμεση αποκατάσταση.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ