ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τακτική Γενική Συνέλευση - Κοπή Βασιλόπιτας

Συνάδελφε,
Καλείσαι να παρευρεθείς στην Τακτική Γενική Συνέλευσή μας που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ & ώρα 09:45 π.μ.
Με τα εξής θέματα:
Εκλογή προεδρείου για να διευθύνει την Γενική Συνέλευση.
Νέα Υ.Δ.Α.Η.Ε. (Υπεύθυνη-Δήλωση-Αδειούχου-Ηλεκτρολόγου–Εγκαταστάτη). Πλεονεκτήματα & Υποχρεώσεις.
Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
Ταμειακός Απολογισμός.
Κριτήρια & διαδικασία επιβολής κυρώσεων για τα τεχνικά επαγγέλματα Ν.3982/2011 παρ.5 άρθρο 12.
Προτάσεις Μελών - Αποφάσεις Μελών.
Διαγραφή Μελών.
Συνάδελφε,

Η παρουσία σου όχι μόνο κρίνεται απαραίτητη αλλά είναι αναγκαία και επιβεβλημένη, στην οικονομική κρίση που ζούμε και όχι μόνο, στη λαίλαπα αυτή που σαρώνει θεσμούς και κατακτήσεις τόσων χρόνων, θα πρέπει μέσα από τις προτάσεις και αποφάσεις μας στην Συνέλευσή μας εμείς προσωπικά, το Σωματείο μας και ο κλάδος μας, να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Η Νέα Υ.Δ.Α.Η.Ε., το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τις αδειοδοτήσεις επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου, τα κριτήρια και η διαδικασία επιβολής κυρώσεων για τα τεχνικά επαγγέλματα, η λαθραία εγκατάσταση είναι τα θέματα και όχι μόνο που θα μας απασχολήσουν.

Συνάδελφε,
Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει 9:45 π.μ., σε παρακαλούμε η παρουσία σου να γίνει με την ώρα έναρξης. Η απουσία σου δηλώνει και το ποσόν συμμετοχής στην εκκαθάριση της καρτέλας σου.
Στην διάρκεια της Συνέλευσης και ώρα 21:30 θα κόψουμε την Βασιλόπιτα μας, το Δ.Σ. αποφάσισε να μην γίνει εκδήλωση όπως κάναμε τόσα χρονιά, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που υπάρχει. Εάν κάποιος συνάδελφος θέλει να φέρει και άτομα από την οικογένειά του να συμμετάσχουν στην κοπή της πίτας μας μπορεί να το κάνει.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Διονύσιος Κωνσταντάτος                                             Κωνσταντίνος Μικελάτος

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ