ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης «Κωνσταντίνος Παρθένης»

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ













 
Την Κυριακή 19 Αυγούστου 2012 στην Πεσσάδα της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς εγκαινιάστηκε το Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης «Κωνσταντίνος Παρθένης».

Το Πολιτιστικό Κέντρο, δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Καθ.Ν.Μαραβέγια, στα πλαίσια Ευρωπαϊκού Προγράμματος και υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής Κεφαλλονιάς.

Στην Εορταστική Τελετή Εγκαινίων ο Πρόεδρος των ΤΕΙ, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ.Αλ. Παρίση, τον Α/Περιφερειάρχη κ.Σ.Κουρή, τον Α/Δήμαρχο κ.Ε.Κεκάτο , τον Πρόεδρο κ.Π.Μπελίτση και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για την απεριόριστη στήριξη και φροντίδα τους στην δημιουργία του Πρότυπου Πολιτιστικού Κέντρου.

Πλήθος κόσμου και εξαιρετικά διακεκριμένες προσωπικότητες από τον χώρο της Πολιτικής, της Επιστήμης και των Τεχνών τίμησαν με την παρουσία τους την Τελετή Εγκαινείων.

Στην Εκδήλωση, η Καθ.Δ.Μαρκάτου, η Καθ.Μ.Λαμπράκη Πλάκα, η κ.Ζ.Καλούδη, η κ.Α.Κούρια και ο κ.Κ.Τομαζιάν μέσα από εκλαϊκευμένες διαλέξεις και ομιλίες σκιαγράφησαν την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Παρθένη και την μεγάλη σημασία του νέου Κέντρου στην Πολιτιστική ζωή της Κεφαλλονιάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε. κ.Αγγ.Κωνσταντάκη, που φρόντισε τα εποπτικά και ηχητικά μέσα και στους κ.κ. Α.Μινέτο και Δ.Μανωλάτο, που επιμελήθηκαν της διαδικασίας εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου.

Την ξεχωριστή βραδιά έκλεισε με μεγάλη επιτυχία η Χορωδία Λειβαθούς με Μαέστρο τον κ. Β. Καλογηρά και κανταδόρους τους : κ.Γ. Όρκουλα, κ.Δ.Μεσολωρά, κ.Α.Μπαμπούκη, κ.Δ.Κωνσταντάκη και κ. Δ.Φωκά.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ