ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου στη Πεσσάδα







Έκπληκτος φάνηκε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ κ. Ναπολέων Μαραβέγιας με την επιτυχία των εγκαινίων του Πολιτιστικού Κέντρου στην Πεσσάδα.
«Καθίστε όπου βρείτε» έλεγε από μικροφώνου ο κ. Μαραβέγιας ενώ έλαμπε ολόκληρος από χαρά και ικανοποίηση.
Έτσι,  οι αργοστολιώτες και γενικότερα οι λιβαθινοί τίμησαν ιδιαίτερα την εκδήλωση, δίνοντας μια απροσδόκητη λαμπρότητα στην όλη υπόθεση «Κωνταντίνος Παρθένης», αν λάβουμε υπόψη τους …. «καβγάδες», τις πολλές αντιρρήσεις δηλαδή, από την αριστερά και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Βασίλη Ρουχωτά, που έγιναν στο τοπικό συμβούλιο, αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο για το εγχείρημα αυτό.
Θα μπορούσα να πω ότι όλοι ήταν εκεί.
Προσπάθησαν όλοι να μην λείψει κανένας.
Από τους πρώην Υπουργούς Γεράσιμο Αρσένη, και Λούκα Κατσέλη, την Βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης Σ. Κουρής, τον Δήμαρχο Αλ. Παρίσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Ανουσάκης , τον Βαγ. Κεκάτο, τον Μάρκο Κοτσιλίνη και τον Διον. Αραβαντινό, την πρώην Δήμαρχο Νόπη Αλεξανδροπούλου,  την Κύτη Αρσένη, τον Τέρενς Κουίκ που προσήλθε καθυστερημένα, κι άλλους πολλούς που θα δείτε στις φωτογραφίες .
Πανευτυχής ήταν ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παναγής Μπελίτσης που συνέβαλε με την επιμονή του στη δημιουργία αυτού του Κέντρου. Θάλεγα ότι επιμονή έδειξε και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος μιας και οι συζητήσεις είχαν αρχίσει επί δημαρχίας του.
Όλες οι ομιλίες ήταν άψογες, σε κατατόπιζαν περί “Παρθένη”, και εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι δεν είχαμε ιδέα για τον ζωγράφο Παρθένη και το έργο του.
Της Δώρα Μαρκάτου, η ομιλία της της κ. Μαρίνας Λαμπράκη – Πλάκα κάπως “τράβηξε” σε χρόνο , εξαίρετες και οι υπόλοιπες ομιλίες της Ζίνα Καλούδη και Αφροδίτη Κούρια, όπως καταπληκτική ήταν αναπαράσταση ψηφιακά της οικίας Ν. Βαλσαμάκη του Κάρλο Τομαζιάν. Καταπληκτική παρουσίαση.
Τι άλλο μπορούμε  να πούμε  γι αυτή την απροσδόκητη επιτυχία…
Ο χώρος ιδιαίτερα προσεγμένος, ενώ τα ερείπια της οικίας Βαλσαμάκη εντυπωσίασαν με τη συντήρηση και τον καθαρισμό που έγινε.
Έτσι λοιπόν η Πεσσάδα απόκτησε ένα Πολιτιστικό Κέντρο από το…. πουθενά.
Ελπίζω οι κάτοικοι της περιοχής να προστατέψουν το χώρο, να μην μετατραπεί σε εστία μόλυνσης σκουπιδιών και άλλων αντικειμένων.
Ακούστε τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες της Δώρα Μαρκάτου και της Μαρίνας Λαμπράκη – Πλάκα. ΠΕΣΣΑΔΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΚΗΣ ΒΟΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ,ΚΑΙ ΑΣ ΔΊΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ !!!




























































































































ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ