ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ κ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ κ ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΑΓΗ


Δεν πρέπει να ανησυχούμε για το μέλλον του ΤΕΙ διαβεβαίωσε ο κ. Ναπολέων Μαραβέγιας. Απάντηση και προς τον Βασίλη Ρουχωτά. 
 


Σας συνιστούμε, όσοι ενδιαφέρεστε για το ΤΕΙ να ακούσετε και να δείτε το video για όσα είπαν  ο κ. Μαραβέγιας και κ Κονιδαρης 



Έληξε σήμερα το Θερινό Σχολείο για τη Διοίκηση των Μέσων Ενημέρωσης, με έμφαση στα νέα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας Επιστημονική Υπεύθυνη ήταν η Επ. Καθηγήτρια Χ. Μπενέκη.

Τα Συνεργαζόμενα Τμήματα – Ιδρύματα ήταν : ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων, Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Πάντειο Πανεπιστήμιο: Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού Πανεπιστήμιο Stirling (Ηνωμένο Βασίλειο): Department of Film, Media & Journalism.

Τη λήξη του Θερινού Σχολείου χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ κ. Ναπολέων Μαραβέγιας, ο οποίος έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία, μάλιστα απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν το κλείσιμο του ΤΕΙ, για την βάση του 10, αλλά παρουσίασε ενδιαφέρον η απάντηση του κ. Προέδρου προς τον Βασίλη Ρουχωτά, σχετικά με την τελευταία του ανακοίνωση που εκδόθηκε πρόσφατα. Ορισμένες παρατηρήσεις έκανε και ο Προϊστάμενος τους τμήματος κ. Άγησίλαος Κονιδάρης.









ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ