ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ (LOWCOST) ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΗ RYANAIR ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ



Ανακοινώθηκε από τη Ryanair το δρομολόγιο από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνουγια Κεφαλονιά από 1ης Απρίλη του 2013 μέχρι τέλος Οκτώβρη, με δύο πτήσεις την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα και Πέμπτη).
Η μεταφορική ικανότητα της γραμμής αυτής είναι 1550 περίπου επιβάτες το μήνα.

Το γεγονός αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στο να διατηρήσουμε τόσο τη φετινή μας αύξηση στις αφίξεις αλλά και να σημειώσουμε κι άλλη αύξηση για το 2013.
Αυτό βέβαια δεν είναι μονοσήμαντο, αλλά σχετίζεται άμεσα με τη θετική φήμη των νησιών μας , τη διασφάλιση θέσεων εργασίας, την επιβίωση επιχειρήσεων και τα έσοδα του Κράτους και των φορέων αυτού.

Σήμερα όμως δεν μπορούμε να «πανηγυρίσουμε» όπως θα έπρεπε το γεγονός διότι η συνέχιση και η επαύξηση των πτήσεων της Ryanair προς την Κεφαλονιά (Bergamo-Pisa-Stansted) βασίζεται στο «λόγο» του Προέδρου της Ένωσής μας κου Σπύρου Γαλιατσάτου ότι θα εξοφληθούν οι υποχρεώσεις προς τη Ryanair. Εάν ο «λόγος» αυτός εξαϋλωθεί λόγω της ασυνέπειας μας, τότε όλα αυτά μπορεί να καταρρεύσουν ως χάρτινος πύργος


Θέλουμε να πιστεύουμε στο φιλότιμο και την επαγγελματική συνείδηση των επιχειρηματιών των νησιών μας (κάτι το οποίο έχει εκδηλωθεί από αρκετούς ευτυχώς μέχρι σήμερα) κι έτσι θα έχουμε σύντομα ακόμα πιο ευχάριστα νέα εντός των επόμενων ημερών.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ