ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ




 Κυριακή Αμπατζή
 Γραφείο Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
 Πανεπιστημίου 30, Αθήνα, 10679
 τηλ. 2103689712, φαξ 2103689711, e-mail: kabadji@senate.uoa.gr
 Ξέρεις που να ρίξεις το λάδι μετά από το μαγείρεμα στο σπίτι; Ίσως
 ναι, αλλά πάντα είναι καλό να διαδίδουμε τέτοιου είδους
 πληροφορίες. Ακόμα και αν δεν τηγανίζουμε πολύ, όταν το κάνουμε,
 ρίχνουμε συνήθως το χρησιμοποιημένο λάδι στο νεροχύτη της κουζίνας.
 Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούμε να κάνουμε.
 Γιατί το κάνουμε? Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανείς για να μας πει
 το σωστό τρόπο. Γι αυτό λοιπόν, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε
 είναι να τοποθετούμε το λάδι σε ένα πλαστικό μπουκάλι (νερού,
αναψυκτικού), να το κλείνουμε καλά και να το πετάμε στα κανονικά
σκουπίδια.. Και αυτό, γιατί ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ, ποσότητα η οποία είναι ικανή να καλύψει τις
ανάγκες ενός ατόμου σε νερό για 14 χρόνια !!!.Αν επιλέξεις να
προωθήσεις αυτό το μήνυμα στους φίλους σου, το περιβάλλον θα σε
ευγνωμονεί. Στο κάτω-κάτω είναι καλό για όλους μας !!!

 Γιώργος Καρούντζος
 Χημικός. Μηχ., PhD
 Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ