ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

EΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (Ε.Η.Ν.Κ.)

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Η Ένωση Ηλεκτρολόγων Ν. Κεφαλληνίας καλεί τα Μέλη της να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΓΣΕΒΕΕ την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013,για να εκφράσουμε την αντίθεση μας στις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό και την σύσταση του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ),το Φορολογικό και το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
Συνάδελφε, ο τρόπος είσπραξης οφειλών προς τον ΟΑΕΕ( αναγκαστικά )
μέσα από διαδικασίες άμεσης κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη θα οδηγήσει χιλιάδες συναδέλφους μας στην καταστροφή και την ανέχεια και όχι μόνο.

Συμμετέχουμε λοιπόν όλοι μαζί στο Πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων και στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν .Συγκεντρωνόμαστε έξω από τα γραφεία μας Δευτέρα πρωί 9:30 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε από την πρωην Νομαρχεία(πλατεία) την πορεία.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Διονύσιος Κωνσταντάτος Κωνσταντίνος Μικελάτος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Ένωση Ηλεκτρολόγων Ν. Κεφαλληνίας στα πλαίσια ενημέρωσης των Μελών μας πάνω στις νέες τεχνολογίες στους νέους κανονισμούς των Ε.Η.Ε. κ στη Νέα Υ.Δ.Α.Η.Ε. κ όχι μόνο ξεκινά την υλοποίηση Σεμιναρίων κ καλεί τα Μέλη μας που έχουν δηλώσει συμμετοχή να παρευρεθούν την Δευτέρα 16/9/2013 κ ώρα 17:30 στην αίθουσα των συνεργαζόμενων ΚΕΚ <ΕΚΕΚ – ΤΑΚΙ >διπλά από ΕΠΑΛ Αργοστολίου στην Λάσση.

Το Σεμινάριο αυτό γίνεται από τα προγράμματα ΕΣΠΑ <Διαρθρωτική προσαρμογή Μικρών κ πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που απασχολούν από 1-49 άτομα εντός της οικονομικής κρίσης >είναι επιδοτούμενο διάρκειας διακοσίων (200) ωρών. Η συμμετοχή των Μελών μας θα γίνει με δυο γκρουπ.

Το πρώτο ξεκινάει 16/9/2013 έως 20/12/2013
Το δεύτερο ξεκινάει 17/9/2013 έως 19/12/2013
Δικαιούχος φορέας υλοποίησης το ΚΕΚ –ΓΣΕΒΕΕ όπως μέχρι σήμερα έχουμε πραγματοποιήσει αρκετά Σεμινάρια, συνεργαζόμενο με το ΚΕΚ –ΕΚΕΚ-ΤΑΚΙ.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Διονύσιος Κωνσταντάτος Κωνσταντίνος Μικελάτος

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ