ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κεφαλονιά, 29-31 Μαρτίου 2014
Εγκαταστάσεις ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Αργοστόλι
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 Μαρτίου 2014
09:00-14:00                ΘΕΩΡΙΑ: Παραδοσιακές πρώτες ύλες και κατάσταση στον πρωτογενή τομέα (Φυτική - Ζωική παραγωγή). Υφιστάμενη κατάσταση στη μεταποίηση (Περλέγκης)
16:00-21:00                ΘΕΩΡΙΑ: Παραδοσιακές πρώτες ύλες και κατάσταση στον πρωτογενή τομέα (μελισσοκομία, αλιεία και ιχθυοκαλλιέργειες).  Παραδοσιακές πρώτες ύλες, ΠΟΠ, ΠΓΕ (Περλέγκης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Μαρτίου 2014
09:00-14:00                ΘΕΩΡΙΑ: Η Ελληνική κουζίνα του χθες και του αύριο στα πλαίσια της «GReat Kouzina» by Chef's Club of Greece. Τρόποι παρασκευής ενός ζεστού κυρίως πιάτου από επαγγελματίες (Περλέγκης)
16:00-21:00                ΘΕΩΡΙΑ: Προσκλήσεις παρουσίασης γευσιγνωσίας των τοπικών προδιαγραφών του νησιού με βάση την παράδοση και αλλαγή στην εμφάνιση (GReat Kouzina) (Περλέγκης)


ΔΕΥΤΕΡΑ 31 Μαρτίου 2014
09:00-14:00                ΠΡΑΚΤΙΚΗ: Παρουσίαση συνταγών της Επτανησιακής κουζίνας με τη φιλοσοφία της GReat Kouzina (Περλέγκης)

16:00-21:00                ΠΡΑΚΤΙΚΗ: Στήσιμο πιάτου και παρουσίαση – Πιάτα με θαλασσινά (Περλέγκης)

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ