ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Αεροσκάφος ελαφρού τύπου έπεσε κοντά στο αεροδρόμιο Λακωνίας και σκοτωθήκαν οι δύο επιβαίνοντες

ΠΗΓΗ 26/07/2014

Τραγικό τέλος έλαβαν δύο λάτρεις του αέρα, όταν το Σαββάτο
26 Ιουλίου το μεσημέρι το αεροσκάφος που επέβαιναν, έπεσε λίγα μέτρα από το αεροδρόμιο στο Πυρί Λακωνίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας στο αεροσκάφος επέβαινε ο πιλότος και ένας συνεπιβάτης του, όπου κατά την πτώση του αεροσκάφος στο έδαφος, τραυματίστηκαν θανάσιμα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, οι δύο άτυχοι δεν είναι από της Σπάρτη. Ο ένας κατάγεται από την Καλαμάτα ενώ τα στοιχεία του δεύτερου δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα.

Από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το αεροσκάφος πριν τη συντριβή του, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Πυρί στη Λακωνία, που επισήμως είναι κλειστό, επιστρέφοντας στη βάση του που είναι το αεροδρόμιο της Καλαμάτας που είχε ξεκινήσει το πρωί, και φαίνεται πως είναι αεροσκάφος της Αερολέσχης Καλαμάτας.

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, στο αεροσκάφος φαίνεται να κράτησε ο κινητήρας (έσβησε) αμέσως μετά την απογείωσή του. Επειδή αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να προκαλέσει θανατηφόρο ατύχημα, σύμφωνα με πεπειραμένους χειριστές, και ειδικά τόσο κοντά σε ένα αεροδρόμιο, εικάζεται ότι το αεροσκάφος ενδεχόμενος "χτυπήθηκε" από ισχυρές ριπές αέρα, οι οποίες προκάλεσαν την πτώση του, και προβλήματα στη λειτουργία του βαλλιστικού αλεξίπτωτου.

Ακολουθεί video από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους και αποκλειστικές εικόνες από το ελικόπτερο του APELA studio.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ