ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΑ είναι τα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ που μας ρουφάνε το ΑΙΜΑ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία απάτης και δόλου…ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ πρώτης κατοικίας
από ΕUROBANK!



“Απευθύνομαι σε εσάς εντελώς απελπισμένη για να
γνωστοποιήσω την προσωπική μου Οδύσσεια με την εν λόγω Τράπεζα και τους δικηγόρους που ενεπλάκησαν στην υπόθεση. Το 2011 προσέφυγα σε δικηγόρο για να με εντάξει στο νόμο Κατσέλη για την πρώτη κατοικία. Συγκέντρωσα όλο το υλικό που μου ζήτησε ο δικηγόρος και του το παρέδωσα. Το 2007 εγώ και ο σύζυγός μου αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλες τις οφειλές μας σε μια Τράπεζα, στη Eurobank. ( Σημείωση: εγώ δεν εργάζομαι και ο σύζυγός μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και απλήρωτος από το Ελληνικό Δημόσιο από το 2009).

Όπως καταλαβαίνετε δυσκολευόμασταν να πληρώσουμε την μηνιαία δόση και δίναμε ότι μπορούσαμε έτσι ώστε να κινείται το δάνειο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αρχίσει η Τράπεζα διεκδικήσεις ενώ ο δικηγόρος μας είπε να μην ανησυχούμε.

Από εδώ και πέρα αρχίζει η Οδύσσειά μας.

Πλειστηριάστηκαν το ένα μετά το άλλο τα περιουσιακά μας στοιχεία και αποκορύφωμα τον πλειστηριασμό της Α’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ! Όπως μας ενημέρωσε η δικαστής ο φάκελος μας ήταν ελλειπής, δηλ. έλειπε ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και έτσι απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα, ενώ ο δικηγόρος μας καθησύχαζε τόσο καιρό. Μετά από αυτό πήγαμε σε άλλο δικηγόρο και κάναμε από την αρχή τον φάκελο. Πήραμε δικάσιμο για τον Σεπτεμβριο του 2013 , αλλά απεργούσαν οι δικηγόροι και πήραμε ημερομηνία για τις 8 Μαρτίου τον 2014. Στις 8 Μαρτίου ο δικηγόρος της Τράπεζας Ζήτησε αναβολή επειδή τάχα είχε δίκη στο Εφετείο. Το Δικαστήριο τελικά αναβλήθηκε για το Μαρτιο του 2015, δηλ ένα χρόνο μετά.

Στο διάστημα αυτό μάθαμε ότι η Eurobank είχε περιέλθει στο ΤΧΣ και δεν είχε δικαίωμα ο δικηγόρος της να εμφανιζεται στο δικαστήριο. Επομένως οι πλειστηριασμοί έγιναν δολίως και βιαστικά για να προλάβουν την ημερομηνία. Η τράπεζα παρανόμως προχώρησε σε πλειστηριασμούς παρόλο που είχε ειδοποιηθεί ΓΡΑΠΤΩΣ από τον δεύτερο δικηγόρο μας ότι πρόκειται για πρωτη κατοικία και μοναδική μας κατοικία.

Έτσι παρανόμως και χωρίς καμία ειδοποίηση, κλείδωσαν το σπίτι μας, και δείχνουν χωρίς να έχουν δικαίωμα το σπίτι μας σε υποψήφιους αγοραστές ενώ βρισκόμαστε σε εκκρεμοδικία. Τώρα μένουμε στο διαμέρισμα της κόρης μου η οποία μένει στο εξωτερικό.

Αναρωτιέμαι ισχύει ο νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας ή όχι;

Η όλη ιστορία μας έχει στοιχήσει ψυχικά, υλικά και ηθικά. Λυπούμαι πολύ για το κατάντημα της ελληνικής ”δικαιοσύνης”.

Ευχαριστώ πολύ.”

ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ – «ΒΗΜΑ –ΒΗΜΑ» ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ” ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ “ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ”- ΨΕΥΤΙΚΑ “ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ” & ΚΟΡΑΚΙΑ»

Ιδού το success story: 56 σπίτια στο «σφυρί» κάθε μέρα!

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ