ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ






Σήμερα Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 10:00 πμ, η εικόνα των εγκαταστάσεων που προορίζονται για την προσωρινή στέγαση σε πρωινό ωράριο του σχολείου μας, είναι αυτή που αποτυπώνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.
Εκεί που περιμέναμε να συναντήσουμε συνεργεία να εργάζονται πυρετωδώς, δεν υπήρχε κανείς να ασχολείται...
Επιπλέον, με λύπη μας διαπιστώσαμε τις εξής ελλείψεις:

α.Δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμη όλες οι αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία διδασκόντων που απαιτούνται, και που έχουν ζητηθεί από τον Φεβρουάριο.

β.Το σπιτάκι που φιλοξενεί τις δύο και μοναδικές τουαλέτες (μία για αγόρια, μία για κορίτσια!) δεν έχουν ακόμη συνδεθεί με αποχέτευση και με ύδρευση. Ποιος θα πρωτοεξυπηρετηθεί στα διαλείμματα;

γ. Καμία σύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα για φωτισμό ή κλιματισμό δεν έχει γίνει.

δ. Καμία περίφραξη.Το προαύλιο είναι από γαρμπίλι. Πού θα προαυλίζονται τα παιδιά μας, πως θα επιτηρούνται;

ε. Οι αίθουσες είναι άδειες από θρανία, πίνακες, κλπ

Επισκεφτήκαμε το Δημαρχείο και επειδή απουσίαζε ο κύριος Δήμαρχος, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κύριο Μεσσάρη Δημήτριο, ο οποίος μας υποδείχθηκε από την γραμματεία ως ο αρμόδιος για την εκτέλεση του έργου. Ο κύριος Μεσσάρης μας διαβεβαίωσε, όπως πάντα, ότι "Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους..."

Τα συμπεράσματα δικά σας...
Για ότι νεώτερο θα επανέλθουμε σύντομα.
Γερ.Γιακουμάτος

Σημείωση από το διαχειριστή: Το e-mail αυτό ανήκει στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου και υπεύθυνος για τη διαχείριση του είναι ο εκάστοτε πρόεδρος του Δ.Σ.. Σκοπός του είναι να χρησιμεύσει ως εργαλείο άμεσης επικοινωνίας και ενημέρωσης, από και προς τα νόμιμα εγγεγραμμένα μέλη του, αλλά και φορείς που σχετίζονται με τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του σχολείου μας. Σε περίπτωση που κάποιος παραλήπτης, (α) παύσει να είναι μέλος του Συλλόγου, λόγω αποφοίτησης ή μεταγραφής του παιδιού του από το σχολείο μας, και παραμένει εκ παραδρομής μας εγγεγραμμένος στη λίστα παραληπτών μας, ή (β) για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν επιθυμεί να λαμβάνει e-mail από το Σύλλογο μας, παρακαλείται να μας το δηλώσει, προκειμένου να διαγράψουμε τα στοιχεία του από τη σχετική λίστα.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ