ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΥΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΏΝ ΤΟΠΙΚΏΝ ΕΝΟΤΉΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΚΗΣ ΒΟΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ  ΑΓΙΑΣΜΟΥ  
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΥΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Αγιασμός τελέστηκε στη Δημοτική Ενότητα Αλυκών, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων και την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής.

Οικοδεσπότης ήταν ο Τομεάρχης της συγκεκριμένης Δημοτικής Ενότητας, κ. Αναστάσιος Μαρίνος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε τα παρακάτω:

"Η 1η Σεπτεμβρίου είναι μια σημαντική ημέρα για όλους μας, αφού η νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον κ. Κολοκοτσά αναλαμβάνει τα καθήκοντά της.

Η Ζάκυνθος περιμένει πολλά από εμάς και είναι στο χέρι μας να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η περιοχή των Αλυκών εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει δει κανένα σημαντικό έργο να υλοποιείται. Τα πάντα ήταν στον... ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ!

Όλα, όμως, έχουν ένα τέλος. Από δω και στο εξής, τίποτα δεν θα θυμίζει το ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Όχι, δεν υπόσχομαι ότι θα τα λύσουμε όλα. Δεσμεύομαι, όμως, ότι στη Δημοτική Ενότητα θα ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, θα αξιοποιήσουμε κάθε άνθρωπο που θέλει να μας βοηθήσει εθελοντικά, και θα προγραμματίσουμε τόσο βραχυπρόθεσμες, όσο και μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις.

Ήδη, πριν αναλάβω ακόμη τα καθήκοντά μου και σε συνεργασία με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ της Δημοτικής Ενότητας, το οποίο ευχαριστώ δημόσια, έχουμε αλλάξει λάμπες, έχουμε ασπρίσει τα σχολεία για να υποδεχθούν τους μαθητές και έχουμε φροντίσει να υπάρχει Καθαριότητα.

Δεν σταματάμε εδώ. Όλα τα προαναφερόμενα είναι ένα πολύ μικρό δείγμα γραφής για το τι θα επακολουθήσει.

Δεν χρειάζονται πάντα λεφτά για να γίνει έργο. Σε αρκετές περιπτώσεις το μόνο που πρέπει να έχει κάποιος είναι βούληση, μεράκι και αγάπη για τον τόπο του. Σας εγγυώμαι ότι κάθε ενέργεια που θα γίνεται στη Δημοτική Ενότητα Αλυκών, θα έχει σαν σκοπό τη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Αυτή θα είναι η προσωπική μου... πυξίδα. Με αυτό τον στόχο θα πορευτώ και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ζακύνθου, κ. Παύλο Κολοκοτσά, θα πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Σε ό,τι με αφορά θέλω η Δημοτική Ενότητα Αλυκών να είναι ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια των συμπολιτών μου και τη συνδρομή των υπαλλήλων, αυτό το όραμα μπορεί να γίνει πράξη.

Θα σταματήσω εδώ, διότι δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Από δω και πέρα, θα μιλάμε ΜΕ ΕΡΓΑ! Και να είστε όλοι σίγουροι πως θα βοηθηθεί κάθε άνθρωπος που έχει ανάγκη την συμπαράστασή μας. Αυτό για μένα είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!".

Να προστεθεί ότι ο κ. Μαρίνος βράβευσε την κ. Πόπη Νέγκα για την προσφορά του αείμνηστου αδελφού της ηθοποιού, Χρήστου Νέγκα, ενώ η βραδιά έκλεισε με Ζακυνθινές καντάδες από τους κ.κ., Θοδωρή Λειβαδά, Διονύση Παρασκευόπουλο και Δημήτρη Αρβανιτάκη.


































































 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΣΑΣ !!!

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ