ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

30 χρόνια στη γραμμή



Ανανεωμένο και με μεγαλύτερο πρωτόκολλο οχημάτων και επιβατών θα επιστρέψει την επόμενη τουριστική περίοδο το πλοίο “Βάσος Κ”, που συνέδεε για πέντε περίπου μήνες το νησί μας με την Κεφαλονιά.
Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό, φέτος το πρόσημο ήταν θετικό. Η κίνηση που παρουσίασε μέχρι προχθές που ολοκληρώθηκαν τα δρομολόγια, η πορθμειακή γραμμή από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών προς την Πεσσάδα της Κεφαλονιάς, ήταν η καλύτερη των τελευταίων χρόνων.
Η εντυπωσιακή αύξηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στους Ρώσους τουρίστες αλλά και τους επισκέπτες που θέλησαν να επισκεφθούν και τη γειτονική Κεφαλονιά. Σημαντική , όμως, και η παρουσία των Ελλήνων που φέτος έκαναν διακοπές.

Ο ναυτικός-τουριστικός πράκτορας, Κώστας Χιώνης, εξέφρασε στην εφημερίδα μας την ικανοποίησή του για αυτό το γεγονός καθώς τα πράγματα πήγαν πολύ καλά σε σχέση με πέρυσι.
“Εξυπηρετούμε τη γραμμή επί 30 ολόκληρα χρόνια. Το γεγονός ότι φέτος δεν είχαμε προβλήματα και τα δρομολόγια ξεκίνησαν κανονικά βοήθησε και εμάς και το επιβατικό κοινό. Καθοριστικής σημασίας ήταν οι ημερήσιες εκδρομές που πραγματοποιούν οι τουρίστες. Το “Βάσος Κ” ταξίδευε γεμάτο και μετέφερε τουλάχιστον 230 άτομα σε κάθε δρομολόγιό του. Του χρόνου θα γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες ανακίνησης και αύξησης του πρωτοκόλλου για μεταφορά περισσότερων οχημάτων και επιβατών” υπογράμμισε ο κ. Χιώνης.
Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του, τόσο προς το προσωπικό, όσο και τους τουρ-οπερειτορ, τους επιχειρηματίες του τουρισμού και όλους όσοι στήριξαν τη συγκεκριμένη γραμμή.

AAAAAAAAAAA

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ