ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ο περιφερειάρχης συμφώνησε με τα ζητήματα που έθεσε η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ


Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ είχε χθες το απόγευμα στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε η ανάγκη λήψης συγκεκριμένων μέτρων για την προστασία των ανέργων.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας Ν. Πανδή και ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα, δικτύων και διεθνών σχέσεων Γ. Φοντάνας.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ ζήτησαν από τον περιφερειάρχη να διεκδικήσει για λογαριασμό των ανέργων όλης της περιφέρειας μειωμένα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 30% και να μην επιτρέπεται η διακοπή στην ηλεκτροδότηση ή στην ύδρευση σε όσους δεν εργάζονται.

Επίσης ζητήθηκε η περιφέρεια να απαιτήσει όλοι οι άνεργοι της ΠΙΝ να ενταχθούν σε πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων από το κράτος και να απαιτηθεί από τον ΟΑΕΔ να καταβάλλεται επίδομα ανεργίας σε όλους.

Ο περιφερειάρχης συμφώνησε με τα ζητήματα που έθεσε η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ επισημαίνοντας ότι στις προτεραιότητες της νέας περιφερειακής αρχής είναι η στήριξη των ανέργων και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.



ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ