ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Καμιναράτα O ιστότοπος των Καμιναράδων Επικίνδυνος ο δρόμος

Επικίνδυνοι οι δρόμοι στην Παλλικη !!! 
απάντηση από την αντιπεριφερεια 
ότι ο δρόμος  έχει δημοπρατηθεί από τον  
κ Μαρουλη είναι έργο του Υπουργείου και δεν μπορεί 
να παρέμβει κανείς 
Το μόνο που λέμε εμείς είναι να τοποθετήσουν άμεσα 
ταμπέλες  προειδοποιησεις κινδύνου για να μην έχουμε  τραγικά αποτελέσματα που τότε θα είναι αργά !!!



Η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Παλικής μετά

τους σεισμούς του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, είναι γνωστή στους περισσότερους και ειδικά σε όσους έχουν την ατυχία να τους διασχίζουν (κάνοντας πριν τον Σταυρό τους).

Αφού άφησαν οι αρμόδιοι να περάσουν 10 άκαρποι μήνες , με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά τροχαία και αρκετά από αυτά με σοβαρούς τραυματισμούς, ήρθαν τώρα και οι βροχές για να πολλαπλασιάσουν τα προβλήματα.

Τρανό παράδειγμα στο Κουλουμάκι στην διασταύρωση Καμιναράτα -Χαβδάτα.

Στο σημείο αυτό είχε πάθει καθίζηση το έδαφος προς τον βράχο και είχαν μπει κάποιες υποτυπώδες κορδέλες για να προειδοποιούν τους περαστικούς. Το οχήματα πήγαιναν πήγαιναν για ασφάλεια λίγο ποιο δεξιά από το παλιό νταμάρι που είχε μπαζωθεί. .



Ήρθαν οι βροχές οι οποίες άνοιξαν μεγάλα χαντάκια,κάτι που καθιστά το σημείο πολύ επικίνδυνο, και αντί οι αρμόδιοι να σπεύσουν αμέσως να τα κλείσουν τα χαντάκια που έχουν δημιουργηθεί έστω και με τα στοιχειώδη μέτρα (να ρίξουν λίγο τσιμέντο πρόχειρα) σχεδόν πέταξαν τις κορδέλες και τα αμάξια πάνε από το σημείο που είναι κούφιο από κάτω και πριν τις βροχές ήταν λίαν επικίνδυνο.

Τι να πούμε ελπίζουμε να μην έχουμε κανένα ατύχημα. Μπορεί όπως μας ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δραγκουλόγκωνας να ξεκινήσουν (και σε πολλά σημεία έχουν αρχίσει τα έργα ) αλλά καλό θα ήταν να γίνει έστω μία πρόχειρη παρέμβαση όπου χρειάζεται για την αποφυγή ατυχήματος.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ