ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Αποκάλυψη: Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα οι σταθμοί της Θεσσαλονίκης


Λίγες μόνο ώρες πριν το προγραμματισμένο switch off στην Κεντρική Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία το τοπίο της ψηφιακής μετάβασης παίρνει φωτιά. Οι αντιδρούντες σταθμοί της Θεσσαλονίκης, 11 στον αριθμό, ανάμεσα τους και το δημοτικό TV 100 που δεν υπέγραψαν τη σύμβαση με τη Digea, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά των παρόχων δικτύου που έλαβαν εντολή να κλείσουν το τηλεοπτικό σήμα –αναλογικό...
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Λίγες μόνο ώρες πριν το προγραμματισμένο switch off στην Κεντρική Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία το τοπίο της ψηφιακής μετάβασης παίρνει φωτιά. Οι αντιδρούντες σταθμοί της Θεσσαλονίκης, 11 στον αριθμό, ανάμεσα τους και το δημοτικό TV 100 που δεν υπέγραψαν τη σύμβαση με τη Digea, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά των παρόχων δικτύου που έλαβαν εντολή να κλείσουν το τηλεοπτικό σήμα –αναλογικό ή ψηφιακό- των σταθμών που μεταφέρουν. Το δικαστήριο σύμφωνα με πληροφορίες μας, δέχθηκε τα επιχειρήματα των καναλιών δικαιώνοντάς τα! Η ΕΕΤΤ με έγγραφο της είχε δώσει εντολή στους παρόχους δικτύου να κατεβάσουν τα τηλεοπτικά σήματα το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου.

Η απόφαση του δικαστηρίου δημιουργεί νέα δεδομένα για την Κεντρική Μακεδονία και το υπουργείο Μεταφορών θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα αναλαμβάνοντας πλέον τις πολιτικές ευθύνες του.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ