ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ “ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ-

“Ο Β. ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ”-ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ



Με μία επιστολή “βόμβα” την οποία απευθύνει προς τα μέλη της Δ.Ε. των Φ.Ι. Ληξουρίου με κοινοποίηση στον Βασίλη Ρουχωτά, η αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Ληξουρίου καταγγέλλει την σημερινή σύγκλιση της συνεδρίασης της Δ.Ε. του Ιδρύματος που έχει ως θέμα την παράταση της θητείας του Β. Ρουχωτά στην Προεδρεία ως μία ενέργεια “εξωκαταστατική, παράνομη και άκυρη” διότι-όπως λέει- για τον Β. Ρουχωτάς σύμφωνα με το “άρθρο 6 του Καταστατικού και το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας των Φ.Ι.Λ. και σε συνδυασμό με την υπ’αριθμ.29/16-12-2010 Πράξη της τότε Δ.Ε. (αριθμός απόφασης 190), στις 16/12/2014 έληξε η θητεία του και για τον λόγο αυτό έχει απωλέσει την ιδιότητα του μέλους της Δ.Ε. του Ιδρύματος και συνεπώς του προέδρου αυτής”.
Στην συνέχεια η κ. Τσαγγαράτου αναφέρει ότι “είναι δική μου αρμοδιότητα και υποχρέωση ως αντιπροέδρου η σύγκληση της συνεδρίασης για την ανάδειξη νέου μέλους της Δ.Ε. και την διεξαγωγή αρχαιρεσιών προς αποκατάσταση της νομιμότητας και εξασφάλιση της εύρυθμης και ομαλής λειτουργίας του Ιδρύματος”
Τέλος η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος τονίζει ότι δεν αποδέχεται την πρόσκληση για την σημερινή “συνεδρίαση” και επιφυλάσσεται για προσφυγή στην Δικαιοσύνη προς υπεράσπιση παντός νόμιμου δικαιώματός της.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ