ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ




Εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής, με προεξέχων τον - σε «έξαλλη κατάσταση» - αντιδήμαρχο Ερίσου Κώστα Κοντογούρη και τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Παναγή Κοκκόλη, « εισέβαλαν» στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και ζήτησαν τον λόγο από τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα και την Περιφερειακή Αρχή, γιατί ο δρόμος του Χάρακα εξακολουθεί να παραμένει κλειστός, ζητώντας σε έντονο ύφος και με κραυγές να ανοίξει άμεσα ο δρόμος.

Τα αίματα «άναψαν» και το συμβούλιο λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα...

Δρακουλόγκωνας: «Το σόου σε μένα δεν θα περάσει»


Η «αντίδραση» αυτή ενόχλησε τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Δρακουλόγκωνα, ο οποίος έκανε λόγο για μεθοδευμένη κίνηση και στοχευμένη αντίδραση προερχόμενη από τον Αντιδήμαρχο Ερίσου Κώστα Κοντογούρη.


«Αυτό το σόου σε μένα δεν θα περάσει. Υπάρχει μία μεθοδευμένη σήμερα κίνηση από τον αντιδήμαρχο για το συγκεκριμένο θέμα το Χάρακα. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια. Τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο, είχαμε έρθει και σας είχαμε ενημερώσει ως Περιφερειακή Αρχή ότι ο δρόμος του Χάρακα θα ανοίξει μέσα στον Ιούλιο με την τοποθέτηση μεταλλικής γέφυρας στο τέλος του Μαΐου. Θα έπρεπε τότε να μου έχετε πει ότι δεν συμφωνείτε με αυτό τον προγραμματισμό. Τότε όμως συμφωνήσατε σε αυτό και έρχεστε σήμερα και κάνετε αυτή την αντίδραση. Το σόου όμως σε μένα σας το ξαναλέω δεν περνάει».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος παρέστη στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, τόνισε πριν το σοβαρό επεισόδιο πως πρέπει να δοθεί παράταση στο έργο και ο δρόμος να ανοίξει άμεσα. «Να μπει ένα φανάρι και να ανοίξει ο δρόμος τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Πλέον αποφασίστηκε Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος, μαζί με έναν κάτοικο της περιοχής να μεταβούν στην Πάτρα στο εργοστάσιο που κατασκευάζει την μεταλλική γέφυρα για να δουν αν αυτή είναι έτοιμη και εκεί να αποφασίσουν τι θα γίνει με τον δρόμο και αν θα ανοίξει νωρίτερα, χωρίς την τοποθέτηση της μεταλλικής γέφυρας.

Η συνεδρίαση είναι σε εξέλιξη












































ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ