ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, αμέσως μετά την αναγγελία της κοίμησης του Μακαριστού Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κυρού Γεράσιμου, με συναισθήματα βαθειάς θλίψης, συνήλθαν σε συνεδρίαση έκτακτα, σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 13:00 και ομόφωνα αποφάσισαν:

Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αδελφότητας από σήμερα 22 Ιουνίου έως και την επόμενη μέρα της κηδείας του Μακαριστού Μητροπολίτου.

Να παραστεί στις εκδηλώσεις πένθους και τη Νεκρώσιμη Ακολουθία του κοιμησθέντος Μητροπολίτου, η αντιπρόεδρος της Αδελφότητας κ. Στέλλα Βουτσινά.

Να παραμείνουν τα γραφεία του Συλλόγου μας κλειστά σε ένδειξη πένθους, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, ημέρα της νεκρώσιμου Ακολουθίας και της ταφής του.

Να δοθεί αντί στεφάνου ένα ποσό στο Παιδικό Σπίτι του Πειραιά, στον Πειραιά, στη μνήμη του Ιεράρχη της προσφοράς και της αγάπης.

Το Δ.Σ. να εκφράσει τα συλλυπητήριά του α) στην Εκκλησία της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας και β) στους οικείους του εκλιπόντος Ιεράρχη.

Για το Δ.Σ
Η Π                                             Ο Γενικός Γραμματέας
Μαριολένη Νεοφύτου              Νέστωρ Παπαθεοδωράτος

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ