ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ο κ.Κεκατος παρέδωσε Πρόσκληση του κ.Παριση προς τον Σέρβο ομόλογό του για να επισκεφθεί το Νησί





Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Sokobanja προς τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση για συμμετοχή του Νησιού στην 20ετη επέτειο από την Αδελφοποίηση της Κοινότητας Μεταξατων με την Sokobanja παρευρέθηκε ο Α/Δημαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος στη Σερβία.
Μία πρωτοβουλία του κ.Νίκου Φραντζή με την συνεργασία του Προξένου της Σερβίας στη Κεφαλονιά κ. Βίκτωρα  Ρουχωτα το 1995, επαναλειτουργεί προς όφελος των δύο περιοχών.
Τον κ. Κεκάτο υποδέχθηκαν εγκάρδια οι τοπικές Αρχές και πλήθος εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ κάλυψαν τις Συναντήσεις Εργασίας με τους τοπικούς Παράγοντες για την συνεργασία και ανάπτυξη των δύο Δήμων.
Η εγκάρδια φιλοξενία στην Κεφαλονια παιδιών του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας από τις τότε Δημοτικές Αρχές έχει αφήσει έντονα τα σημάδια της ευγνωμοσύνης των Σέρβων προς το Νησί και μια σειρά από Εκδηλώσεις και στους δύο Δήμους σύντομα θα αναπτυχθούν.
Τόσο ο κ.Βίκτωρ Ρουχωτας όσο και ο αδελφός του κ.Παναγής Ρουχωτας οι οποίοι δουλεύουν διαρκώς για την ενίσχυση της Σέρβο-Ελληνικής Φιλίας είχαν επικοινωνία με τον κ.Κεκάτο και τους Σέρβους Επισήμους κατά την διάρκεια των Εκδηλώσεων στη Sokobanja.
Κέντρο Ιαματικών πηγών και Ιαματικού Τουρισμού ο συγκεκριμένος Δήμος διαθέτει άριστες υποδομές και τεχνογνωσία για ανάπτυξη ανάλογων δραστηριοτήτων και στην Κεφαλονιά.
Ο κ.Κεκατος παρέδωσε Πρόσκληση του κ.Παριση προς τον Σέρβο ομόλογό του για να επισκεφθεί το Νησί και σύντομα Φωτογραφικές Εκθέσεις και των δύο Δήμων θα οργανωθούν αντιστοίχως.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ