ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Αλέξη, να βάλουμε τους μετανάστες να δουλέψουν στα χωράφια μας



Θα χορτάσουν, ψωμί, θα κοιμούνται σαν άνθρωποι και σιγά – σιγά θα βγάζουν και χρήματα, μέχρι να δουν που θα πάνε, ενώ μπορούν να μας βοηθήσουν, για να ξεκινήσει η ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας μας.
ΟΙ συνθήκες που ζουν οι μετανάστες, που κατά χιλιάδες κάθε μέρα μπαίνουν στη χώρα μας και όσο συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί και οι εχθροπραξίες στις χώρες τους, συνεχώς θα αυξάνεται ο αριθμός τους, ομολογουμένως είναι ΑΘΛΙΕΣ και σε πολλές περιπτώσεις ΤΡΑΓΙΚΕΣ… ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ πώς η χώρα μας δεν μπορεί, γιατί λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης δεν έχει τα χρήματα που χρειάζονται για να τους προσφέρει μια πιο ανθρώπινη ζωή, ενώ κανένας από τους μεγάλους της Ευρώπης δεν ενδιαφέρεται για την ΤΡΑΓΩΔΙΑ που ζουν εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες και φυσικά δεν πρόκειται να μας βοηθήσουν οικονομικά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το τεράστιο ανθρωπιστικό πρόβλημα, αφού δεν τους καίγεται καρφάκι, ούτε για τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ των αθώων, συνήθως γυναικόπαιδα, που πνίγονται στην Μεσόγειο στην προσπάθειά τους να βρεθούν σε μια… «πολιτισμένη» χώρα της Ευρώπης.
΄Αλλωστε όλες οι μεγάλες δυνάμεις είναι ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ για το δράμα που ζουν αυτοί οι άνθρωποι και για τους χιλιάδες πνιγμένους, γιατί αυτοί στήνουν επαναστάσεις στις χώρες τους, πουλάνε πολεμικό υλικό στις εμπόλεμες φατρίες και με τα αεροπλάνα τους βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό, θερίζοντας τα γυναικόπαιδα, τα οποία, όσα γλιτώνουν από τη σφαγή, τους βομβαρδισμούς και τους πολέμους, μπαίνουν στις βάρκες των σύγχρονων δουλεμπόρων και προσπαθούν να περάσουν την Μεσόγειο, όπου συνήθως, όσοι γλιτώσουν τον πνιγμό, τους περιμένουν νέα βάσανα…
ΑΥΤΟΙ οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν θύματα εκμετάλλευσης. Θα κάνουμε όμως σήμερα μια πρόταση, ελπίζοντας να μην παρεξηγηθούμε από τους γνωστούς κουλτουριάρηδες, που στα λόγια είναι όλοι τους πολύ καλοί, στα έργα, όμως παίρνουν ΜΗΔΕΝ, πιστεύοντας ότι εάν εφαρμοστεί η πρότασή μας, μπορεί ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες ζωής χιλιάδων μεταναστών.
Η ΓΕΩΡΓΙΑ και η κτηνοτροφία της χώρας μας, εξαιτίας των μέτρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ουσία είναι ανύπαρκτη και σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες στρέμματα ακαλλιέργητης γης, όπως και εκατομμύρια παραγωγικά δέντρα επίσης ακαλλιέργητα και εγκαταλελειμμένα. ΘΑ μπορούσε λοιπόν, να βρεθούν, ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ επαναλαμβάνουμε, μερικές χιλιάδες μεταναστών, που τώρα πεινάνε, διψάνε και κοιμούνται στο χώμα και να πάνε να δουλέψουν στα εγκαταλειμμένα κτήματά μας, οι περισσότεροι από αυτούς άλλωστε σίγουρα θα γνωρίζουν από γεωργία και κτηνοτροφία - εκεί θα βρουν κάποιο εγκαταλειμμένο σπιτάκι για να μείνουν, θα τρώνε πολύ καλλίτερα, από αυτά που θα καλλιεργούν, μπορεί να παίρνουν και κάποιο μικρό ποσό για τις μικροανάγκες τους, είτε από το κράτος είτε από τους ιδιοκτήτες των χωραφιών και μπορεί ακόμα να συμφωνηθεί και κάποιο ποσοστό π.χ. το 1/3 της παραγωγής να το παίρνουν οι μετανάστες.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μια ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ, που αν μελετηθεί μπορεί να βελτιωθεί και οι άτυχοι μετανάστες να βρουν κάποια δουλειά – μέχρι να δουν τι θα κάνουν και που θα πάνε. Το κράτος μας θα ανασάνει, η εγκληματικότητα δεν θα επεκταθεί – μπορεί και να πέσει – ενώ με αυτό τον τρόπο, μπορεί να αρχίσει η γεωργία και η κτηνοτροφία μας να κινείται, χωρίς να αποκλείεται η απόδοση των χωραφιών που θα καλλιεργούν, οι μετανάστες να αυξάνεται συνεχώς και μέσα σε 5-6 χρόνια, οι μεν μετανάστες να ζουν πολύ καλά και να μαζεύουν και χρήματα, ή δε γεωργία και κτηνοτροφία μας να αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό που να καλύπτει τις εσωτερικές ανάγκες και να αρχίσουμε και τις εξαγωγές…
ΣΑΣ θυμίζουμε ότι κάτι παρόμοιο έγινε με τους Αλβανούς, τους οποίους οι αγρότες μας χρησιμοποίησαν, με φθηνά στην αρχή μεροκάματα, στα χωράφια τους και ΄κονόμησαν και οι δυο πλευρές, ενώ ξελογγόθηκε ολόκληρη η χώρα και ξαναφτιάχτηκαν εκπληκτικά χωράφια που είχαν γίνει χέρσα από την εγκατάλειψη.
Κ.

Πάμε, Αλέξη ας πάει και το παλιάμπελο

Όλα τα λαμόγια οι ξένοι πολιτικοί και οι ξένοι μεγαλοτραπεζίτες, πότε μας «παρακαλούν» και πότε μας φοβερίζουν για να μην φύγουμε από το ευρώ, γιατί αν την κοπανήσουμε εμείς, θα… «καταστραφούμε» αλλά μαζί μας, θα βουλιάξει και η παγκόσμια οικονομία… Κοιτάξτε ρε δύναμη που έχουμε και δεν το ξέραμε…

ΑΣΦΑΛΩΣ θα το έχετε καταλάβει όλοι, ότι από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο Αλέξης και άρχισε τις συζητήσεις με τους ξένους δανειστές, όλοι τους είναι αρχιτοκογλύφοι του κερατά και στην ουσία παλεύει ΜΟΝΟΣ του με τα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ. ΜΟΝΟΣ του αντιμετωπίζει τους μεγαλύτερους οικονομικούς απατεώνες, που χρόνια τώρα δανείζουν όλες τις χώρες του κόσμου και τζογάρουν με την ευημερία ή τη φτώχεια όλων των λαών.
ΕΙΝΑΙ αυτοί που δημιουργούν τους πολέμους σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. Ο… καλλίτερος από δαύτους έχει… σκοτώσει τη μάνα του! ΜΟΝΟΣ του ο Αλέξης αντιμετωπίζει 19 πρωθυπουργούς…
ΜΟΝΟΣ του ο Αλέξης αντιμετωπίζει 19 υπουργούς των οικονομικών που τους «βοηθάνε» στον καταστροφικό εναντίον μας πόλεμο και άλλους καμιά εικοσαριά υπουργούς, κάθε χώρας της Ευρωζώνης, δηλαδή γύρω στους 400 υπουργούς…
ΜΟΝΟΣ του πολεμάει τις πουλημένες εφημερίδες και τα πουλημένα κανάλια, καμιά εκατοστή χωρών που τον βρίζουν και τον συκοφαντούν γιατί θέλει να καταργήσει τη λιτότητα στην Ευρώπη!
ΕΝΑΣ νέος άνθρωπος, βρέθηκε επιτέλους στην Ευρώπη για να ζητήσει ΨΩΜΙ και ΔΟΥΛΕΙΑ για όλο τον κόσμο και πέσανε πάνω του να τον φάνε τα μεγάλα λαμόγια των διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που είναι πολύ πιο βρόμικα και πουλημένα στο πολυεθνικό κεφάλαιο, από τους ψιλικατζήδες, τους δικούς μας εκδότες και καναλάρχες.
ΜΟΝΟΣ του πολεμάει ολόκληρο το παγκόσμιο τραπεζικό κατεστημένο, που καθημερινά διαδίδει ότι έτσι και τολμήσει και φύγει η μικρή Ελλάδα από την Ευρωζώνη, θα καταστραφεί η χώρα μας και θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα η παγκόσμια οικονομία!.. Άκου κει να δεις πόσο μεγάλη δύναμη έχουμε! Μα αν είναι έτσι, αν είμαστε τόσο δυνατοί, που μπορούμε να βουλιάξουμε την παγκόσμια οικονομία, ΓΙΑΤΙ πάνε να μας πνίξουν; Και εδώ που τα λέμε, τα πράγματα, δυστυχώς γι’ αυτούς, είναι έτσι ακριβώς όπως τα λένε οι μεγάλοι τραπεζίτες.
Η «δύναμη» που έχει η Ελλάδα είναι τεράστια και εάν ο Τσίπρας αποφασίσει και φύγει από το ευρώ, ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία μπορεί να τιναχτεί στον αέρα… Οι μεγάλοι τραπεζίτες πιθανόν να μην το πιστεύουν αυτό αλλά ας το έχουν υπόψη τους ότι έτσι και προσπαθήσουν να μας πνίξουν, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε, εκτός από τα μεγάλα λαμόγια του εξωτερικού που αντιμετωπίζει κάθε μέρα ο Αλέξης, έχει και τα ντόπια λαμόγια και τους ντόπιους πουλημένους στην τρόικα και τους κατακτητές, οι οποίοι από το πρωΐ μέχρι το βράδυ καλούν τον Αλέξη χάριν της πατρίδας, να υπογράψει ό,τι του δίνουν οι ξένοι χωρίς να το διαβάσει!..
Για το… καλό του λαού μας!.. Το πόσο βέβαια αγαπούν αυτόν τον έρμο το λαό, τα έχετε όλοι διαπιστώσει.
Είναι αυτοί που μας έφεραν στη σημερινή τραγωδία που ζούμε και που ο Αλέξης αγωνίζεται για να μας βγάλει και θα το δείτε ότι θα τα καταφέρει.
Γ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ