ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

"Τα έσοδα του Δήμου βρίσκονται σε δραματικό σημείο διότι εκτός από την παύση της κυβερνητικής χρηματοδότησης, αδυνατούν και οι συμπολίτες μας να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο.


Την τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί και στον

Δήμο, περιέγραψε σήμερα, μιλώντας στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης.

"Εμείς κάναμε το καθήκον μας ως Δήμος για τα έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Είναι κυβερνητική επιλογή να μην υπάρχει χρηματοδότηση ώστε να γίνουν τα έργα και ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτε γι'αυτό" τόνισε και υπογράμμισε "εγώ τα έλεγα από τον Φεβρουάριο και κάποιοι μιλούσαν για κινδυνολογία. Σήμερα δυστυχώς επιβεβαιώνομαι".

"Ειλικρινά τα πάντα είναι σε κατάσταση αναμονής και δεν μπορεί να γίνει τίποτε αν δεν λυθεί πρώτα το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας. Τι θέλετε δηλαδή, να μιλάμε για έργα εκατομμυρίων ευρώ όταν αύριο ο συνταξιούχος δεν ξέρει αν θα έχει χρήματα για να πάρει τα φάρμακά του;" επεσήμανε ο Δ. Λυκούδης.

"Τα έσοδα του Δήμου βρίσκονται σε δραματικό σημείο διότι εκτός από την παύση της κυβερνητικής χρηματοδότησης, αδυνατούν και οι συμπολίτες μας να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο. Δίνουμε αγώνα με τα πενιχρά μας οικονομικά να αντιμετωπίσουμε τα βασικά ζητήματα της καθημερινότητας" είπε.

Σε ότι αφορά στην ενθρόνηση του Μητροπολίτη Γεράσιμου υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα πράξει τα μέγιστα σε συνεργασία με την Μητρόπολη διότι πρόκειται για μία κορυφαία διαδικασία, τόσο ως προς τον δρόμο και τους περιβάλλοντες χώρους, όσο και ως προς τον καλλωπισμό του εσωτερικού της Μητρόπολης.

Τέλος σε ότι αφορά στην είδηση της οριστικής ένταξης της β΄φάσης του έργου του δημοτικού γηροκομείου στο νέο ΕΣΠΑ, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή δικαιώθηκε για την έξυπνη κίνηση να συμβασιοποιήσει το έργο όταν κάποιοι, επενδύοντας σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες κινδυνολογούσαν και απέτυχαν. Για μία ακόμη φορά άσκησε δριμεία κριτική σε συγκεκριμένο site, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία να πλήξει την Δημοτική Αρχή


ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΑΚΗ ΒΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΥΚΟΥΔΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟ 

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ