ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

ΠαΣοΚ: Νέα πρόεδρος η Φώφη Γεννηματά

Πρώτη γυναίκα πρόεδρος του κόμματος από την ίδρυση του


Η κυρία Φώφη Γεννηματά εξελέγη από τον πρώτο γύρο των

εσωκομματικών εκλογών νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του κόμματος από την ίδρυση του και αναλαμβάνει την ηγεσία του σε μια πολύ δύσκολη στιγμή με μεγάλες προκλήσεις και διλήμματα, τόσο για τη χώρα όσο και για την παράταξη.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνεχάρη τηλεφωνικώς την κυρία Γεννηματά, για την εκλογική νίκη της και την ανάδειξή της στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ. Επικοινώνησε επίσης με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τους συνεχάρη για το υψηλό επίπεδο του αγώνα που έδωσαν.

Ο κ. Βενιζέλος αύριο στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη Φώφη Γεννηματά παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Την νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνεχάρησαν αμέσως μόλις οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα και οι άλλοι δύο διεκδικητές. Ο κ. Λοβέρδος στη δήλωση του ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ τους φίλους και τα μέλη του «ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη» για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ανάδειξης προέδρου και για τη στήριξη στο κίνημά μας, σε μια πολύ δύσκολη καμπή της ιστορίας του.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους πολίτες που με στήριξαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Η στήριξη τους ήταν καθαρά πολιτική και για μένα πολύ τιμητική.

Συγχαίρω τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της και της εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά της. Συγχαίρω τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τον μαχητικό αγώνα που έδωσε και τα μηνύματα ανανέωσης που εξέπεμψε.

Σε ότι με αφορά θα είμαι δίπλα στη νέα ηγεσία. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αναγέννηση του «ΠαΣοΚ- Δημοκρατική Παράταξη», στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη χώρα και τους πολίτες, την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας που περνά η Ελλάδα και ο λαός,

Στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη», θα είμαι παρών, στην Βουλή και το κόμμα, ως στρατιώτης. Θα είμαι παρών στις μάχες που είναι μπροστά».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε: «Η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη. Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον.

Συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν Συγχαίρω τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ