ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Προβλήματα με την παράνομη στάθμευση τουριστικών λεωφορείων



ΠΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΚΟΙΝ.1.ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Κύριοι ,

Στη γειτονιά μας αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα κάθε φορά που έρχεται κρουαζιερόπλοιο από την παράνομη στάθμευση τουριστικών λεωφορείων . Σταθμεύουν για αρκετή ώρα με τις μηχανές αναμμένες με ότι αυτό συνεπάγετε και κόβοντας την ορατότητα εξόδου των καθέτων οδών προς την παραλιακή. Εκτός από την εκπομπή καυσαερίων ο κίνδυνος ατυχήματος σε πεζούς και οχήματα είναι ορατός. Σεβόμαστε το μεροκάματο του καθενός αλλά είμαστε σίγουρα ότι υπάρχει εναλλακτική λύση και σύννομη.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας θα θέλαμε να σας επισημάνουμε και άλλο ένα περιστατικό που μας δημιουργεί δυσφορία. Στο μόλο από την περίφραξη του ΝΟΑ μέχρι το άγαλμα του Καββαδία έχουν αφαιρεθεί τέσσερα (4) παγκάκια για δήθεν επισκευή και όχι μόνο δεν επεστράφησαν αλλά πριονιστήκαν και οι αναμονές επανατοποθέτησης τους. Παγκάκια πολλών χρόνων που τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια κατέβαιναν οι Αργοστολιότες ηλικιωμένοι στη πλειοψηφία τους και συναντούσαν τους φίλους τους και κουβεντιάζοντας τα τεκταινόμενα ανέπνεαν το θαλασσινό αέρα τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, οι κάτοικοι της περιοχής της παραλιακής, Ι. Μεταξά απέναντι από το ΝΟΑ και μέχρι το άγαλμα του Καββαδία, για την κατανόηση σας και τις άμεσες δικές σας ενέργειες για τηναποκατάσταση της ευνομίας στη περιοχή μας .

Με εκτίμηση Από και Για τους κατοίκους της περιοχής

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ