ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Σωματείο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας " ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ"









Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 η εκστρατεία Eνημέρωσης – Eυαισθητοποίησης για το Σακχαρώδη Διαβήτη που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το τμήμα της Διεύθυνσης Υγείας σε συνεργασία με το σύλλογο ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας « ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» ,στην περιφερειακή ενότητα της Αχαΐας.
Οι σταθμοί της κινητής μονάδας ήταν τα Καλάβρυτα , η Κάτω Αχαΐα ,το Λάππα Αχαΐας ,η Κλειτορία Καλαβρύτων ,το Αίγιο , η Ακράτα και το Σταυροδρόμι Αχαΐας.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική και η ανταπόκρισή τους στην δράση αυτή έδειξε ότι ενδιαφέρονται για την υγεία τους και σε κάθε ευκαιρία κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους.
Συνολικά έγιναν σε όλα τα παραπάνω μέρη 420 μετρήσεις σακχάρου και 35 μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης και το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι ανιχνεύτηκαν 10 νέα περιστατικά .οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι είναι στην αρχή της νόσου. Σημαντικό είναι επίσης ότι το μεγάλο μέρος των μετρήσεων έγινε σε άτομα που δεν είχαν διαβήτη.
Άλλωστε αυτός ήταν και ο βασικός στόχος της εκστρατείας.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» ,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξή τους την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης κο Χαροκόπο Αντώνη .το τμήμα της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα την προισταμένη κα Συμεωνίδου Σοφία , και τους γιατρούς κο. Αγγελίδη Γεώργιο και κο.Δανίκα Δημήτριο,
τον αντιδήμαρχο Καλαβρύτων κο.Χουλιάρα Δημήτριο, την πρόεδρο του ΚΕΔΔΥ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κα Κοκκίνη Πατρούλα ,τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι της Κάτω Αχαγιάς και του Λάππα Αχαΐας ,το σύλλογο γυναικών Λάππα «ΜΕΛΙΣΑΝΘΗ» ,τον Δ/ντή του κέντρου Υγείας Κλειτορίας κο.Χαικάλη Ευγ. ,τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο ,τον πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αιγιαλείας ,τον πατήρ Μεντζελίδη Νικόλαο , την κα Κατερίνα Παππά της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αιγιαλείας ,τον αντιδήμαρχος Δήμου Ερυμάνθου κο .Σουβαλιώτη Ιωάννη και τον οδηγό της κινητής μονάδας.
Φυσικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην φαρμακευτική εταιρεία που στήριξε όλη αυτή την δράση MENARINI DIGNOSTICS και ιδιαίτερα τον κ.Χανιά Άγγελο που ήταν παρών σε όλη την εκστρατεία.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου που στελέχωσαν τη δράση αυτή!!
Τα αποτελέσματα της δράσης αυτής καθώς και αυτό που αποκομίσαμε από τον κόσμο δηλώνουν ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες ενέργειες και να ενημερώνουμε τους πολίτες για ότι αφορά την υγεία για να μπορούν να προλαμβάνουν !!!!

Με εκτίμηση,
το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας
« ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ»
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ