ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

50 τόνοι αγάπης και ανθρωπιάς από τον Π.Σ.Φ.Φ Να ένα παράδειγμα ανθρωπιάς από τα πολλά που ζήσαμε στους σεισμούςΈνα μεγαλο μπράβο !!!ναστε καλά και καλό δρόμο πάντα στην δουλειά σας !!!


Το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και την αγάπη του για το συνάνθρωπό του έδειξε για ακόμη μια φορά το προεδρείο του Συλλόγου φίλων φορτηγού, ενισχύοντας αυτή τη φορά τους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς. Με πρωτοβουλία του συλλόγου συγκεντρώθηκαν και μεταφέρθηκαν δωρεάν 50 τόνοι τροφίμων από τα Volvo του Κώστα Μυλωνά και του Βαλάντη Παπαδόπουλου. Το παρών στο οδοιπορικό από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ληξούρι έδωσαν, ο Βασίλης Μελιόπουλος, ο Άρης Σταματιάδης, ο Κώστας Καριοφύλλης και ο Οδυσσέας Χαλκίδης.

Επειδή εγώ δεν ξεχνώ την Ανθρωπιά και την βοήθεια που είχαμε πέρυσι με τους σεισμούς υπενθυμίζω στους έχοντας καρέκλα και εξουσία , καλό θα ήταν να στείλουν ένα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με κατάσταση όλων αυτών που βοήθησαν γιατί οι απλοί πολίτες αισθάνονται ηθική υποχρέωση ότι πρέπει να τους Ευχαριστήσουμε επίσημα και οχι με ένα δελτίο τύπου

Δεν ξεχνώ και Ευχαριστώ ολους όσους βοήθησαν τους 
συμπολίτες μου !!!

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ