ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Κυρίες και Κύριοι Επειδή ο Υπουργός κ. Δρίτσας στην ανοικτή επιστολή του για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία Σάμη - Ιθάκη - Πάτρα, απορεί

Επαναλειτουργία της 
γραμμής Σάμη - Ιθάκη - Πάτρα

διότι δεν είχε επιστολές από φορείς, για το εν λόγω θέμα, αλλά μόνο πολλαπλές τηλεφωνικές οχλήσεις, δημοσιεύουμε την αίτηση μας προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία υπέβαλαν οι ΦΙ.Κ.Ο., αμέσως μετά από επίσκεψη της προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής και συζήτηση με τοπικούς φορείς της Ιθάκης, τον Δήμαρχο της καθώς και δημοτικούς συμβούλους της, στην κατεύθυνση υποστήριξης των μέχρι τότε ενεργειών του αγαπημένου γειτονικού νησιού για την αποκατάσταση της γραμμής.

Το επισυναπτόμενο αίτημά μας, ουδέποτε συμπεριελήφθη ως θέμα σε Ημερησία Διάταξη συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς και ουδέποτε αν και ζητήθηκε προφορικά και εγγράφως από τον επικεφαλής των ΦΙ.Κ.Ο. , δόθηκαν απαντήσεις, ως προς τους λόγους που απέφευγε η Δημοτική Αρχή την διεξαγωγή μίας τέτοιας συζήτησης και υποβολής ψηφίσματος, όχι μόνο συμπαράστασης προς την Ιθάκη που κυριολεκτικά είχε απομονωθεί, αλλά και ικανοποιήσεως του παλλαϊκού αιτήματος και των κατοίκων Παλικής και Σάμης για την επαναλειτουργία της γραμμής.

Με εκτίμηση
Ηλίας ΠαρίσηςΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ